Colorboost: een monochroom interieur met bijzondere print

Kleuren kunnen je interieur maken of breken. Bij het uitzoeken van een nieuw interieur begin je vaak bij de kleuren op de muur. Niet gek, want kleur heeft een grote invloed op de sfeer en uitstraling van de ruimte. Om je te inspireren stellen wij aan de hand van de mooiste interieur foto’s een handige kleurenkaart samen. Deze week: een monochroom interieur met een bijzondere print.

Stiekem zijn wij gek op dierenprints. Of nee, eigenlijk helemaal niet stiekem. Dierenprints zijn allang niet meer ‘tacky’. Het hangt er natuurlijk vanaf hoe je het combineert, maar dat geldt voor elke print. Met de juiste combinaties kunnen prints super stijlvol zijn. Wij hebben de luipaard- en zebraprint dan ook verwelkomt in de garderobekast en het interieur. Vooral wanneer je gaat voor een compleet monochroom interieur met zwart, wit en grijstinten kan zo’n zebraprintje zorgen voor een bijzondere look. Combineer de print met metallics als brons, koper of goud. Om de look echt stijlvol te maken kun je houten elementen toevoegen. Bekijk onderstaande Colorboost voor de mooiste voorbeelden!

Beeld via Sarah Samuel Sherman, Desire to Inspire en Lotta Agaton.

MEER LEZEN?
In deze Colorboost voegen we een blauwe ondertoon aan grijs toe en bij deze kleurenkaart gaan we juist voor heel veel kleur!

Reageer op artikel:
Colorboost: een monochroom interieur met bijzondere print
Sluiten