Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Tips 11 okt 2016

Colorboost: een diep kleurenpalet geïnspireerd op de najaarstrends

Kleuren kunnen je interieur maken of breken. Bij het uitzoeken van een nieuw interieur begin je vaak bij de kleuren op de muur. Niet gek, want kleur heeft een grote invloed op de sfeer en uitstraling van de ruimte. Om je te inspireren stellen wij aan de hand van de mooiste interieur foto’s een handige kleurenkaart samen. Deze week: een kleurenpalet geïnspireerd op de najaarstrends.

Roomed’s Renée zette onlangs de trends van dit najaar op een rijtje. Aan de hand daarvan verzamelde Maartje vier looks voor de woonkamer om te laten zien hoe je onze favoriete trends kunt verwerken in je interieur.

Kenmerkend voor de najaarstrends dit jaar zijn de koele tinten gemixt met warmere roestkleuren. Met deze colorboost laten we zien hoe je die mix van kleuren combineert met verschillende metallics.

Beeld via Bjurfors, Alexander van Berge, Boys Play Nice en Richard Lindvall

MEER KLEUR
Wil je je interieur graag een felkleurige boost geven? Bekijk dan even deze colorboost, waarbij we oranje combineren met een fijne luipaardprint. En voor wie van neutrale kleuren houdt, laten we een interieur met een neutraal kleurenpalet en contrast zien.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Colorboost: een diep kleurenpalet geïnspireerd op de najaarstrends
Sluiten