Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Wooninspiratie 9 augustus 2016

Colorboost: een industrieel interieur met verschillende houtsoorten

Kleuren kunnen je interieur maken of breken. Bij het uitzoeken van een nieuw interieur begin je vaak bij de kleuren op de muur. Niet gek, want kleur heeft een grote invloed op de sfeer en uitstraling van de ruimte. Om je te inspireren stellen wij aan de hand van de mooiste interieur foto’s een handige kleurenkaart samen. Deze week: een industrieel interieur met donkere kleuren en verschillende houtsoorten.

Wil je een industrieel interieur creëren? Of je huidige interieur een stoere touch geven? Met een aantal elementen kun je de industriële look al creëren. Denk aan staal, aluminium, glas, en grove materialen als (bak)steen en linnen. Voeg daar verschillende houtsoorten aan toe en je bent good to go.

Het combineren van verschillende houtsoorten is een lastig klusje. Maar met deze vijf tips moet het helemaal goedkomen! Varieer niet alleen in soort maar ook in kleur en bewerking. Zo geeft een blanke lak een heel ander effect dan een grijze olie. Combineer het hout met zwart, antraciet en donkerblauw en je hebt een goede stoere look te pakken.

Beeld via Vintage Style, Marcus Lawett, Northern Lightning en Crosby Studios

Benieuwd naar nog meer tips en inspiratie voor een industrieel interieur? Check dan ook dit artikel.

Reageer op artikel:
Colorboost: een industrieel interieur met verschillende houtsoorten
Sluiten