Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Wooninspiratie 25 oktober 2016

Colorboost: een zoet interieur met geel en roze

Kleuren kunnen je interieur maken of breken. Bij het uitzoeken van een nieuw interieur begin je vaak bij de kleuren op de muur. Niet gek, want kleur heeft een grote invloed op de sfeer en uitstraling van de ruimte. Om je te inspireren stellen wij aan de hand van de mooiste interieur foto’s een handige kleurenkaart samen. Deze week: een zoet interieur met geel en roze in de mix.

Voor deze Coloboost haalden we onze inspiratie uit dit huis, waar de muren van de woonkamer zijn geschilderd in zachtroze en zachtgeel. Eerlijk gezegd dachten we bij het zien van deze zoete look meteen aan de oer-Hollandse vlaflip.

De kleurencombinatie van dit zoete dessert kun je dus prima in je interieur brengen, dat blijkt. Om de look iets minder zoet te maken kun je ervoor kiezen om okergeel of hardroze te combineren met de zachte variant. Daarnaast is het ook een goed idee om een goede tegenhanger te kiezen. Een mooi contrast creëer je door donkerblauw, zwart of juist neonkleuren en veel wit toe te voegen.

Beeld via Studio Nienke Hoogvliet, Rachel Comey en Leah Bartholomew

Houd je wel van een zoet interieur? Bekijk dan ook even dit te leuke appartement in Taiwan of deze Colorboost met roze en groen!

Reageer op artikel:
Colorboost: een zoet interieur met geel en roze
Sluiten