Colorboost: een bohemian look met groen, blauw en tangerine

Kleuren kunnen je interieur maken of breken. Bij het uitzoeken van een nieuw interieur begin je vaak bij de kleuren op de muur. Niet gek, want kleur heeft een grote invloed op de sfeer en uitstraling van de ruimte. Om je te inspireren stellen wij aan de hand van de mooiste interieur foto’s een handige kleurenkaart samen. Deze week: een bohemian look met groen, blauw en tangerine.

Roomed loves bohemian. Waarom? Omdat de bohemian look zo veelzijdig is! Eerder al gaven we je in dit artikel een heleboel tips en inspiratie met betrekking tot materiaal, prints en meubels. Eén van onze tips was ‘ga los met kleur’. Maar waar begin je? Tegenwoordig zien we de kleur tangerine – een frisse tint oranje gecombineerd met perzik – weer veel terugkomen, dus deze kleur namen we als uitgangspunt. Een goed bohemian interieur heeft altijd veel planten en dus voegden we ook wat groen toe. Om de boel een stijlvolle touch te geven kun je dit alles combineren met diepblauw én stylish gold. Houd deze kleuren in gedachten bij het uitzoeken van meubels en verschillende prints, en je hebt in een handomdraai een fijn bohemian paleisje gecreëerd!

Beeld via Bobby Clark, Living etc, Farrow & Ball en Serax.

MEER LEZEN?
In deze Colorboost gaan we voor rood, koraal en roze. Houd je meer van een neutraal interieur, dan is deze kleurenkaart mét contrast wel wat voor jou.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Colorboost: een bohemian look met groen, blauw en tangerine
Sluiten