Frederique Rekers
Frederique Rekers Shopping 18 mei 2021

Naar buiten met de nieuwe collectie van ons favo merk Søstrene Grene

We zijn altijd wel klaar voor een nieuwe dosis interieur producten voor in huis. Søstrene Grene lanceert dit seizoen nieuwe producten en oude klassiekers die gezelligheid creëren in de open lucht.

Van decoratieve manden en kratten, buitenverlichting en lantaarns, accessoires en servies: de creatieve winkel heeft het allemaal. We laten de producten aan jullie zien.

De collectie

De nieuwe selectie interieur producten creëren zowel binnen als buiten echte sfeer. Aangezien het vooral buitenproducten zijn raadt de winkel het aan om goed voor de spullen te zorgen. Haal ze ‘s avonds weer naar binnen of berg ze buiten op.

Hello sunshine, hello spring! Zo scoor je de ideale tuinmeubels voor jouw tuin


Lantaarns
Bron: Søstrene Grene

Sfeervolle interieur producten voor buiten

Als het ‘s avonds langer warm is verplaats je de eethoek sneller naar buiten. Met de bovenstaande lantaarns hoef jij je geen zorgen te maken als de zon onder gaat.

Buiten servies
Bron: Søstrene Grene
Søstrene Grene
Bron: Søstrene Grene

Buiten servies

Met behulp van dit prachtige servies wordt het zeker een mooi barbecueseizoen. Ideaal voor een sfeervolle tafel in je tuin. Het klassieke aardewerk is vaak te vinden in de winkel. De prijzen verschillen per product.

Gezellig in de tuin: dit zijn dé tuinverlichting trends 2021


Buitenbank met stoelen
Bron: Søstrene Grene

Comfort

Deze schattige zitkussens zorgen voor een zachte zitplek in je tuin. Ze zijn gemaakt van poleyester en gecertificeerd katoen. Voor €5,68 kan jij ook heerlijk genieten in je tuin en kan je kiezen tussen verschillende kleuren.

Opslag
Bron: Søstrene Grene

Opslag voor buiten en binnen

Anna en Clara (de gastvrouwen van de winkel) zeggen graag: “Opslag is er in vele vormen en maten”. Daar hebben ze helemaal gelijk in. Bovenstaande mand kan je binnen én buiten gebruiken en kan je kopen vanaf €11,48 in twee kleuren.

Gekleurde kratten interieur
Bron: Søstrene Grene

Kratten

We hebben het al in dit artikel benoemd, maar gekleurde kratten in je interieur zie je steeds vaker terugkomen. Deze leuke kratten kan je buiten neerzetten en heb je in meerdere kleuren. Je kan er een kopen vanaf €2,84.

Verlichting tuin
Bron: Søstrene Grene
Lampjes buiten
Bron: Søstrene Grene

De warme gloed

De waxinelichthouders en lampen zijn gemaakt van glas en metaal. Deze sfeervolle verlichting staat gezellig in je tuin en kan je overal ophangen. Je kan de verlichting kopen vanaf €2,98.

Achtertuin klaar? Pak dan eens je voortuin aan met déze voortuin ideeën

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Søstrene Grene

Reageer op artikel:
Naar buiten met de nieuwe collectie van ons favo merk Søstrene Grene
Sluiten