Maartje Wieling
Maartje Wieling Wooninspiratie 29 september 2017

Onze droom wordt werkelijkheid: IKEA en HAY maken samen een collectie

Wij zijn – ongetwijfeld net zoals de rest van Nederland – dol op IKEA. Maar naast betaalbaar design, is het ook heel fijn om af en toe iets meer geld uit te geven en dan ook echt iets heel moois te kopen waar je jarenlang plezier van hebt. We waren dus ook even intens gelukkig toen we hoorden dat IKEA en HAY samen een collectie ontwikkeld hadden waarbij deze twee elementen samen zijn gekomen.

En dít zijn de beelden van de collectie genaamd YPPERLIG. Wat is jouw favoriete item?

Het design is simplistisch en luchtig, precies zoals we gewend zijn van HAY. De eetkamerstoelen zijn praktisch in elkaar te vouwen en verkrijgbaar in meerdere aardse kleuren.

Onze ultieme favoriet uit de collectie is toch wel deze simplistisch grijze bank met luchtig design. De bank heeft een moderne uitstraling en is niet te groot, waardoor hij ook perfect in een studio zou passen!

De collectie van IKEA en HAY bestaat uit meerdere verschillende items. Twee minimalistische banken, stoere koffietafels en een aantal praktische accessoires.

Ook de traditionele blauw met gele IKEA tas heeft een ware metamorfose ondergaan!

De collectie is vanaf oktober 2017 verkrijgbaar bij IKEA (met uitsluiting van de donkergrijze tweezitsbank, deze is vanaf februari 2017 verkrijgbaar).

Reageer op artikel:
Onze droom wordt werkelijkheid: IKEA en HAY maken samen een collectie
Sluiten