Match made in heaven: een cognac leren bank voor een blauwe muur

Match made in heaven: een cognac leren bank voor een blauwe muur

In een goed gestyled interieur gaat het allemaal om de juiste mix van materialen, kleur en contrast. Sommige combinaties werken beter dan andere en daar komen wij om het hoekje kijken.

Stoer, maar stijlvol. Een cognac leren bank is vaak de gouden middenweg als jij en je partner qua smaken verschillen. Daarnaast past het bij verschillende interieurstijlen – maar als we een tip mogen geven, zouden wij de bank combineren met een blauwe muur.

Westelm
M. Barendse

Lichtblauw vormt een prachtige achtergrond voor een cognac leren bank. Dankzij de grijze ondertoon is de kleur gemakkelijk te combineren met andere tinten, terwijl het toch een spannend element toevoegt aan je interieur. Hou je van een stoere, industriële look? Style het dan af met stalen accessoires en steigerhout.

Jules and Cait

Wil je graag iets meer warmte? Ga dan voor een diepere, donkere tint blauw. Dit geeft tegelijkertijd een meer luxe gevoel. Om hier op verder te borduren, kun je het best gouden of bronzen elementen toevoegen.

Zanotta

Een fellere tint – durf jij het aan? Het is heus niet zo eng als het lijkt. Zelfs als je klein woont, kun je felle kleuren gebruiken. Hoe je dat het best aanpakt, lees je hier.

Meer inspiratie

Past deze stijl goed bij jou? Dan vind je deze artikelen vast ook leuk: