Wauw! We zijn verliefd op dit regenboog gebouw op Coachella

Bovenaan de wishlist van Roomed’s Sharon: een tripje naar festival Coachella. Coachella is toch wel hét festival waar je als festivalganger geweest moet zijn. En niet alleen voor de artiesten, de festival vibe en de meest opvallende kleding, maar ook voor de architectuur!

Naast het iconische reuzenrad wat boven Coachella uittorent, is er dit jaar ook een wel heel bijzonder regenboog gebouw te vinden.

Het speciale regenboog gebouw is ontworpen om mensen een escape van het drukke festival te geven. In het gebouw kan je weer even tot rust komen. Daarnaast heeft het gebouw natuurlijk ook een prachtig en kleurrijk uitzicht over Coachella te bieden. Dat zou voor ons natuurlijk de voornaamste reden zijn om er even een kijkje te gaan nemen!

Spiraal

Er komt geen trap bij het gebouw kijken. Je bereikt de 7e verdieping namelijk door gewoon langzaam naar voren te lopen. Het gebouw loopt spiraalvormig omhoog. Bijzonder!

Het gebouw is ontworpen door NEWSUBSTANCE en mag luisteren naar de naam Spectra. Met elke stap die je zet verandert de kleur en het perspectief. Daarnaast zorgt het gekleurde glas ervoor dat het geluid van het festival behoorlijk gedempt wordt. Dat maakt het de perfecte plek om weer even tot jezelf te komen na een lange dag festivallen.

Nog meer regenboog

In het gebouw op Coachella kan je natuurlijk niet wonen. Wil je toch wonen in een mooi regenbooghuis? Neem dan eens een kijkje in dit kleurrijke huisje. Je kijkt je ogen uit!

Reageer op artikel:
Wauw! We zijn verliefd op dit regenboog gebouw op Coachella
Sluiten