Wonen in New York? De Clock Tower Building heeft uitzicht over de hele stad!

Dit is echt het meest toffe appartement die je ooit hebt gezien. De Clock Tower Building ligt in hartje New York – Brooklyn om precies te zijn – en heeft vier enorme glazen klokken die als ramen fungeren. Hierdoor heb je een uniek 360 graden view op de allermooiste trekpleisters van de stad: van de Verrazano-brug tot aan de Empire State Building.

Het juweeltje is het duurste appartement in de geschiedenis van Brooklyn en is voor maar liefst $15 miljoen verkocht.

houten vloer

Met drie verdiepingen – inclusief een lift – en een grootte van ruim 2000 vierkante meter heb je natuurlijk hét pareltje van de stad onder je hoede. Het is een super ruime living room met veel ramen wat zorgt voor een fijne lichtinval. Het is toch geweldig als je hier woont?

Clock Tower building

Hier is een knus zithoekje gecreëerd met een uitzicht over de gehele stad. Als je wel eens in New York bent geweest herken je vast en zeker de spectaculaire Manhattan Bridge. Wil je zelf ook een knus zit hoekje in huis? Kijk hier voor tips.

betonnen keukenblad

Ook de enorme leefkeuken is top off the bill. Deze heeft een mooi natuurstenen blad met luxe apparatuur. Vanuit de keuken heb je overzicht over de rest van de verdieping én natuurlijk een adembenemend uitzicht naar buiten.

Toren penthouse

Een dakterras kan niet ontbreken in al die luxe. Hier worden de leukste borrelavonden tot diep in de nacht gehouden.

We hebben je niet alles van de Clock Tower Building laten zien. Er is nog veel meer te zien – kijk daarvoor je op de Corcoran makelaarssite bekijken.

Bron: Corcoran

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Wonen in New York? De Clock Tower Building heeft uitzicht over de hele stad!
Sluiten