Een wit, clean interieur met prachtige klassieke elementen

Dit huis heeft een fris interieur. Veel daglicht, een witte basis en een zacht, subtiel kleurenpalet. Maar naast een frisse look heeft het interieur nog meer te bieden! Het meest bijzondere van dit huis is namelijk de spannende combinatie tussen de lichte simplistische basis met hier en daar opvallende klassieke elementen.

De klassieke elementen zijn in dit geval de oude schouw, de glazen deuren en de visgraat vloer. Deze dingen zorgen ervoor dat het interieur naast strakke en frisse uitstraling wat meer karakter krijgt.

>> Lees ook: 4 tips voor een ‘clean’ interieur (die weinig moeite kosten!)

De combinatie tussen klassiek en modern is overal terug te zien. Zo wordt de ruimte bij de schouw gebruikt als zithoek met klassieke leren stoelen en kunst aan de muur. Daar tegenover zien we juist weer een hele moderne wandkast met onbewerkt hout.

Nog zo’n heerlijk klassieke sfeermaker: tulpen! Ze geven een ruimte gezelligheid en zorgen voor een huiselijke – maar wel stijlvolle – look. Tegelijkertijd zorgen de vrolijke kleuren van de tulpen voor een frisse opsteker.

Niet alleen tulpen geven dat effect trouwens, maar eigenlijk elke vrolijk gekleurde bloem. Ben jij nu van plan om meteen naar de dichtstbijzijnde bloemenzaak te rennen om een bosje in te slaan? Dan hebben wij nog zeven handige tips voor je om zo lang mogelijk van je bos bloemen te genieten.

Wat een heerlijke slaapkamer! Gezellig, maar ook heel rustgevend. Wij zijn helemaal weg van het dekbed met de vrolijke stippel-print. Wil jij ook een dekbed in een frisse kleur met een subtiele print? Kijk dan eens hier voor inspiratie! We vertellen je onder andere over Crisp Sheets, een van onze favoriete merken.

>> Tips en inspiratie voor een Scandinavische kinderkamer

De landelijke tegels op de vloer in de hal zijn weer een perfect voorbeeld voor de combinatie tussen klassiek en modern. Tegels op zich zijn niet echt modern, maar doordat het patroon heel licht en clean is, draagt het in dit geval juist bij aan een wat moderner en frisser karakter.

Je zou denken dat klassiek en modern erg ver uit elkaar liggen. Dit huis bewijst dat dat juist helemaal niet zo hoeft te zijn! Lees er hier alles over.

www.alvhem.com

Reageer op artikel:
Een wit, clean interieur met prachtige klassieke elementen
Sluiten