Chocoladeliefhebbers opgelet! Deze tegels zijn geïnspireerd op je guilty pleasure

Chocolade, het is een van onze vele guilty pleasures, vooral wanneer het gepaard gaat met grote brokken karamel en zeezout. Houd je net zo van chocolade als wij? Dan weten we zeker dat deze tegels bovenaan je wish list komen te staan: het ontwerp van de tegels is namelijk geïnspireerd op een reep chocolade!

Ontwerper Alberto Sánchez van MUT Design is verantwoordelijk voor het ontwerp van deze te gekke tegels. De tegels worden verkocht in drie kleuren: stylish zwart, modern wit en een contrasterende kleur met een terra cotta look.

De tegels hebben verschillende vormen en maten waardoor je zelf een unieke layout kunt creëren. Zelf ja, want het zetten van de tegels is behoorlijk foolproof. Elke tegel heeft namelijk een onzichtbaar verbindingssysteem waardoor je ze makkelijk aan elkaar kunt klikken. Zo kun je ook verschillende kleuren met elkaar combineren en er een echt kunstwerk van maken.

De ‘blokken chocolade’ hebben verschillende patronen van vierkanten en rechthoeken. Hierdoor kun je een repeterend patroon maken en voor een speelse look verschillende maten met elkaar combineren.

Ben je benieuwd naar meer te gekke tegels voor in de badkamer? Bekijk dan deze inspiratieboost. Kan je door dit artikel aan niets anders meer denken aan chocolade? Het kan nog extremer: Smullen! Een kamer van chocola

design-milk.com

Reageer op artikel:
Chocoladeliefhebbers opgelet! Deze tegels zijn geïnspireerd op je guilty pleasure
Sluiten