Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Binnenkijken 12 mei 2019

Een appartement met donkerblauwe accenten? C’est très chic!

Als we het hebben over een ton-sur-ton kleurenpalet, dan gaat het over verschillende tinten van één kleur die in huis gebruikt worden. In dit interieur zien we vooral donkerblauw, die in allerlei shades en materialen terugkomt. Hiermee maak je een licht appartement in een mum van tijd luxe ogen – en daar houden we natuurlijk ontzettend veel van.

Het liefst ziet ons huis er luxe uit, zonder dat we daar al te veel voor te betalen. Met de tips uit dit appartement komen we al een heel eind. Laat je ook inspireren!

Het begint al in de hal, wat toch vaak een plek is die de meeste mensen vergeten. Deze hal is goed gestyled, al is het maar de kapstok die zelfs gebruikt wordt als er geen jassen aan hangen. Een kapstok kan namelijk ook versierd worden met kaarten of een koptelefoon. Staat nog leuker dan een paar jassen ook.

Donkerblauw en ton-sur-ton

De grijsblauwe kast heeft ons hart gestolen. Niet alleen past de kleur van de kast ontzettend goed bij het donkerblauwe ton-sur-ton kleurenpalet, maar krijgt de kast door de matte finish ook nog eens een luxe uitstraling. Die feeling wordt helemaal afgemaakt door de slimme styling van de kast. Alleen maar witte borden, kristallen glazen en een paar zwarte koffiekopjes.

Over aandacht voor details gesproken: de bloemen in het prachtige boeket hebben vrijwel dezelfde kleur als de kussens op de bank. Maak dat af met grijsgroene bladeren en roze roosjes als accentkleur, en je hebt een prachtige bos bij elkaar gesprokkeld.

donkerblauw appartement chique

In de slaapkamer worden donkergrijs, donkergroen en donkerblauw mooi met elkaar gecombineerd. De kamer wordt afgemaakt met rotan accenten, zoals de lamp en de stoel in de hoek van de kamer. Verder zijn alle muren van de slaapkamer volledig wit gehouden.

Mag jij van de huurbaas je muren niet schilderen? Dan is deze slaapkamer het bewijs dat je ook een mooi interieur kan stylen zónder een verfkwast.

In de hoek van de slaapkamer vinden we deze prachtige zwart geschilderde kast nog. Een echte eyecatcher die erg luxe oogt door de bolle pootjes en de styling bovenop de kast, met het pannenkoekplantje en de glanzend zwarte doos.

Binnenkijken in andere mooie appartementen:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

stadshem

Reageer op artikel:
Een appartement met donkerblauwe accenten? C’est très chic!
Sluiten