Chic appartement met een wel héél bijzondere keuken

Voor velen is de keuken het hart van de woning. Hier komt iedereen samen om de lekkerste gerechten te bereiden en proeven. En zelfs als je niet zo’n keukenprins(es) bent, is de keuken vaak toch een plek waar iedereen samenkomt. Bovendien is de keuken juist dé ruimte in huis die je een speciale look kunt geven. Strak en modern wit is altijd goed, maar je kunt bijvoorbeeld ook gaan voor stijlvol zwart of een industriële look. De ontwerper van dit appartement in São Paulo, Diego Revollo, pakte het bij deze keuken pas écht groots aan. Hij vond prachtige Italiaanse tegels en bekleedde daar niet alleen de vloer, maar ook de muren en het plafond mee!

Is niet je keuken, maar de badkamer toe aan een nieuwe look? Bekijk dan hier de mooiste badkamers met bewerkte tegels.

Het appartement heeft een open indeling, waardoor de bijzondere keuken echt onderdeel is van de woonkamer. De keuken wordt wel enigszins gescheiden door middel van een open kast en bar, maar de tegels zijn vanuit de woonkamer evengoed nog duidelijk zichtbaar. Door de keuken zelf strak en wit te houden valt het grafische patroon extra goed op.

Door transparante barkrukken te gebruiken wordt het ‘uitzicht’ op de tegels niet geblokkeerd. Slim! Naast dat transparante meubels je huis ruimtelijk maken, hebben ze nog meer voordelen. Lees ze hier!

In het appartement worden veel chique materialen gebruikt, zoals donker hout, velours en metallic accenten. De deuren van het balkon kunnen helemaal worden opengeschoven, zodat bij mooi weer ook het balkon onderdeel wordt van de woonkamer. Door ook de vloer van het balkon te betegelen met de Italiaanse tegels uit de keuken wordt er eenheid gecreëerd.

Wil je je eigen huis ook een upgrade geven met bewerkte tegels? Check dan zeker even deze artikelen:

design-milk.com

Reageer op artikel:
Chic appartement met een wel héél bijzondere keuken
Sluiten