Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 26 mrt 2019

Dat wordt inslaan! Onze favoriete items uit de CASA folder van mei

Naast de Aldi en de Lidl hebben we nog een favoriete winkel waar we maar al te graag leuke items voor ons interieur scoren: de CASA. Dat we op de Roomed-redactie blij worden van folders, komt vast niet als een verrassing. Dat is namelijk precies de reden dat we alle folders van begin tot eind uitpluizen, en onze favoriete items met jullie delen. Vandaag laten we de allerleukste items voor je interieur uit de CASA folder van mei zien.

Is er bij jou in de buurt nog geen CASA, maar toevallig nog wel een Xenos? Grote kans dat jouw Xenos binnenkort wordt omgebouwd tot een CASA, want de CASA heeft alle Xenos-filialen een tijd geleden gekocht.

De leukste items uit de CASA folder mei 2019

casa folder mei 2019
casa folder mei 2019
casa folder mei 2019

Als je van een good old dierenprintje houdt, dan zit je het komende seizoen goed bij CASA. We zien deze cheetah namelijk verschillende keren terug komen in het assortiment. Als stenen mok (voor €4,95), maar ook als papieren beker of bordje. Wij vinden de toilettas ook een echte eyecatcher – die haal je al in huis voor €7,99. De speeltent haal je in huis voor €39,95 en het zachte knuffeldier kost €29.

casa folder mei 2019

Deze cheetah wandkaart is favoriet op de Roomed redactie. De prijs van deze toffe accessoire kunnen we je helaas nog niet vertellen, maar zodra die bekend is lees je het hier als eerste.

casa folder mei 2019

Nog meer cheetah? Ja, nog meer cheetah. In de vorm van een lekker vloerkleed, een zacht kleedje of een hip kussen in een opvallende kleur. Met cheetah-print, uiteraard. Het kussen haal je in huis voor €9,99, het plaid kost €14,99.

casa folder mei 2019
casa folder mei 2019

Let there be lights! We zijn verliefd op deze twee lampen. De industriële lamp is lekker stoer door het gebruik van zwart staal. De rieten lantaarn geeft jouw woonkamer of tuin juist een heerlijke bohemian look om bij weg te dromen. Deze haal je in huis voor €39,95.

casa folder mei 2019
casa folder mei 2019

We sluiten onze lijst met favoriete artikelen uit de CASA folder mei af met wat groene items. Oké, en een spiegel. Want wie wil er nou geen spiegel tot aan de grond? Deze staat in jouw slaapkamer voor €99. De houten kratten kan je ophangen en gebruiken als rek voor kruiden of andere leuke planten. Deze kratten zijn te koop vanaf €7,99.

Nog meer toffe items uit de CASA folder bekijken?

Niet zo lang geleden werd ook de tuincollectie van CASA bekend gemaakt. Dit zijn onze favoriete items uit de CASA tuincollectie 2019. Toch liever naar een andere winkel? Neem dan eens een kijkje bij de Sostrene Grene.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dat wordt inslaan! Onze favoriete items uit de CASA folder van mei
Sluiten