Casa Cook: het droomhotel van elke interieurliefhebber

Als je van een bohemian interieur houdt, dan ga je dit hotel helemaal fantastisch vinden. Alleen al bij het zien van al die prachtige plaatjes van Casa Cook op Rodos wanen wij ons meteen het liefst op één van hun stijlvolle bedjes, aan het enorme blauwe zwembad met een cocktail in onze hand…

We laten je vaker mooie hotels op zonnige eilanden zien (zoals dit hotel op Ibiza!), maar hotel Casa Cook is absoluut next level. Het hotel heeft een bohemian interieur en maakt veel gebruik van natuurlijke materialen.

Hét perfecte toevluchtsoord

Palmbomen, hout en rotan: alleen al van de sfeer bij binnenkomst in Casa Cook krijg je een instant vakantiegevoel.

Waar de lobby en het restaurant van Casa Cook gestyled worden met een speels botanisch printje op de muur, schitteren de hotelkamers juist in hun eenvoud: neutrale tinten worden gecombineerd met zachte stoffen.

De omgeving van het zwembad van Casa Cook is super stijlvol aangekleed met hangmatten, houten bijzettafels en ook spotten we één van onze favoriete stoelen: de vlinderstoel!

Ondanks dat het zwembad zo ongeveer het enige object met een felle kleur is in het hele hotel, past hij toch helemaal in het geheel. Dit komt doordat de ruimte eromheen perfect is gestyled. Overal zijn natuurlijke invloeden te vinden: van witte details tot een houten vloer en van verschillende tropische planten tot rieten manden.

Superleuk: dit hotel heeft ook een eigen winkel naast de receptie. Daar verkopen ze allerlei leuke spullen – vanzelfsprekend helemaal in de stijl van de rest van het hotel!

Het restaurant is helemaal Instagram-waardig door het behang met palmboom print en de prachtig gedekte tafels.

MEER LEZEN
Door dit mooie hotel net als ons helemaal zin gekregen om het vliegtuig te pakken naar een tropisch oord, maar laat je budget dat niet meteen toe? Wij geven je zeven tips over hoe je het luxe hotel gevoel low budget bij jezelf thuis kunt creëren!

casacook.com

Reageer op artikel:
Casa Cook: het droomhotel van elke interieurliefhebber
Sluiten