Geen marmer in huis? Hang een canvas print op de muur

Wij zijn dol op marmer en we achten de kans groot dat jij dat ook bent. Het staat prachtig en het geeft een luxueuze look aan je interieur. Het is alleen niet zo dat we het ook daadwerkelijk allemaal in huis hebben. Maar met deze simpele én stijlvolle truc voeg jij toch marmer toe aan je interieur.

Hoe? Door een mooie canvas print op de muur te hangen. In één klap haal je marmer in huis. Het fijne eraan is, dat je het kunstwerk altijd nog op een andere plek kan hangen in huis, mocht je vinden dat de slaapkamer meer marmer nodig heeft dan de woonkamer, bijvoorbeeld.

Een canvas print in marmer op de muur

Wil je marmer toevoegen aan je interieur? En houd je van abstracte kunst? Dan is een canvas print zeker iets voor jou. Super mooi om in de woonkamer boven de bank te hangen en het is meteen dé eyecatcher in je interieur.

De canvas prints zijn gemaakt in neutrale tinten, zoals groen- en blauwtinten, waardoor ze bij vrijwel ieder interieur passen. Daarnaast is het ook erg origineel; het is weer eens iets anders dan een ronde, marmeren tafeltje of marmer op het keukenblad (hoewel dat ook altijd onze favoriet zal blijven).

canvas print marmer
Bron: Etsy

Een marmeren canvas print kopen

Verliefd geworden op deze abstracte kunstwerken? Je bent niet de enige (guilty). De canvas prints kun je kopen op Etsy, waar ze worden verkocht door ExtraLargeWallArts vanaf €44,50 euro.

De kunstwerken worden handgemaakt op een natuurlijk katoenen canvas en worden op bestelling gemaakt. Wij zouden zo’n schilderij in ieder geval maar wat graag in de woonkamer hebben hangen.

canvas print marmer
Bron: Etsy

Meer marmer in je interieur

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Geen marmer in huis? Hang een canvas print op de muur
Sluiten