Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Binnenkijken 19 feb 2020

Café Dodo in Rotterdam staat vol bizarre items die je doen verwonderen

Koffie drinken in een leuk lunchtentje doen we maar al te graag. Al helemaal als dat restaurant een heerlijk interieur heeft wat ervoor zorgt dat je eigenlijk niet meer weg wilt. En daar zijn er nogal wat van! Café DoDo in Rotterdam is er zo eentje.

Zoals ze zelf zeggen, is het café gebouwd rond verwondering. En verwonderen doen ze.

DoDo Café in Rotterdam

Als je een blik werpt op de Instagram van DoDo Café, vergaap je je niet alleen aan de heerlijke gerechten die voorbijkomen. Ook het interieur is een pláátje!

Want dat het je laat verwonderen, is één ding wat zeker is. Oude, donkerhouten meubels worden gecombineerd met een industriële look van het pand.

Het restaurant ziet er rauw en stoer uit, maar tegelijkertijd voelt het warm en sfeervol aan. Het kleurthema maakt dat het café niet alleen een not so standard restaurant is, maar ook uitnodigend en uniek.

Muurschilderingen

In DoDo vind je allerlei muurschilderingen en schilderijen waar je even naar blijft kijken. Ze zijn ontworpen door een bekende tattoo-artiest uit Rotterdam en twee Japanse kunstenaressen.

De gebundelde krachten zorgen voor een stukje wall art die je niet gauw in een ander restaurant terugziet. Durf jij ze op je arm te tatoeëren?

Artsy fartsy

Maar niet alleen de muurschilderingen zijn bijzonder, ook de andere kunststukken in het restaurant geven je ogen de kost. De stukken zijn gemaakt door het creatieve Zomers Bloemen.

Al met al is DoDo een fascinerende plek waar je jezelf absoluut ‘s een keer moet laten verrassen. Want je raakt niet uitgekeken.

Waar vind je Café DoDo?

Zin om een bezoekje aan het restaurant te brengen? Je vindt Café DoDo aan de Karel Doormanstraat 34 in Rotterdam (vlakbij het Centraal Station).

Meer toffe restaurants

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Café Dodo in Rotterdam staat vol bizarre items die je doen verwonderen
Sluiten