Lotte Wullems
Lotte Wullems Wooninspiratie 29 jul 2017

DIY: originele ideeën om een cadeau stijlvol in te pakken

Binnenkort een verjaardag van een tante, een housewarming van een vriend of wil je gewoon zomaar iets geven? Hoe leuk is het dan om niet alleen een mooi geschenk te geven, maar ook in het inpakpapier een persoonlijke twist te geven? Met deze simpele tips pak jij je cadeau op een stijlvolle manier in én wordt het uitpakken een bijzondere beleving.

Zoek je nog een mooi cadeau voor een housewarming? Dit zijn de leukste ideeën.

Simpel, maar stijlvol. Draai een dun touwtje een aantal keer om het pakketje en maak een knoopje. Stop vervolgens een eucalyptustak of een gedroogde bloem hier tussen en klaar is je stijlvolle cadeau. Wie wordt hier nou niet blij van?

Aan de slag met de verfkwast! Maak stipjes, strookjes of spetter wat druppels op het papier. Et voilà. Artistiek, niet waar?

Knip figuurtjes uit washi tape of decoreer het papier met meerdere stroken. Je kunt voor een effen (gouden) kleur kiezen, maar er zijn ook heel veel leuke varianten met sterretjes, teksten, stipjes en ga zo maar door.

Maak doodles op het papier met behulp van verf en een fineliner. Dat kan met driehoekjes zoals hier, maar ook met bloemen en andere figuren. Het hoeft totaal niet binnen de lijntjes. Juist door de figuurtjes met verf grof en nonchalant te tekenen creëer je een leuk effect wanneer je met de fineliner wél strakke lijnen zet.

Geen zin om de deur uit te gaan voor het kopen van een cadeau?
No worries! Wij zetten elke week onze vijf favoriete webshops voor je op een rij. Lekker shoppen vanuit je luie stoel!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
DIY: originele ideeën om een cadeau stijlvol in te pakken
Sluiten