Het perfecte cadeau voor cactus-lovers: wijnglazen met een cactus voet

Is het nog te vroeg om het over cadeautjes voor de feestmaanden te hebben? Op de Roomed-redactie vinden we van niet – je kunt je immers maar beter goed voorbereiden, en als je iets tegenkomt wat écht leuk is, waarom zou je het dan niet alvast in huis halen? Zo werden wij meteen al heel enthousiast over deze glazen van ontwerpster Alessandra Baldereschi. Bekijk het hieronder zelf maar.

Alle glazen, mokken en kopjes hebben kleine glazen sculpturen van cactusjes die het glas een hele nieuwe dimensie geven.

cactus glas
Bron: Alessandra Baldereschi voor Ichendorf Milano

Wijnglazen met cactus-details

Onze favoriet is by far het wijnglas. Hierbij is de cactus niet ín het wijnglas te vinden, maar stelt de voet van het glas de cactus voor. Naast dat het onwijs leuk is om jouw gasten deze wijnglazen te presenteren, kunnen we ons ook voorstellen dat deze glazen hartstikke leuk in een open kast of op wat planken in de keuken staan.

Het slechte nieuws: deze collectie is op dit moment nog niet te koop. Bummer. We kunnen je daarom ook nog niets over de prijs vertellen – simpelweg omdat we ‘m nog nergens hebben gezien. Maar we hebben contact met de ontwerpster van de glazen én de fabriek waar ze gemaakt worden, dus zodra en fysieke en online verkooppunten zijn, laten we het jullie als eerste weten. Deal?

Als je benieuwd bent naar nog meer glaswerk van Alessandra Baldereschi, verwijzen we je graag door naar haar website en Instagram. Naast deze items maakt Alessandra namelijk nog veel meer moois.

Toch liever échte cactussen in huis?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Het perfecte cadeau voor cactus-lovers: wijnglazen met een cactus voet
Sluiten