Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Finds 13 jul 2020

Hebben hebben hebben: met deze kit kan je je eigen cactus laten groeien

Op zoek naar een nieuw project? Op de Roomed-redactie zijn we helemaal verliefd geworden op deze cactus grow kit. Want laten we eerlijk zijn, waarom zou je nog een volgroeide cactus kopen als je zélf een cactus kunt laten groeien? Wij zijn in elk geval helemaal om. Started from the bottom, now we’re here.

Deze cactus in blik is niet alleen een leuk cadeau om te geven (als housewarming cadeau, om maar een voorbeeld te noemen), maar ook leuk om als cadeautje aan jezelf te geven. We hebben immers nooit genoeg groen in huis.

Cactus kopen? Ga voor een cactus grow kit

cactus kopen
Bron: RADBAG

Cactus grow kit in een blik

Je koopt de cactus grow kit via de webshop RADBAG voor slechts €8,95 (exclusief verzendkosten). Daarmee haal je alles in huis wat je nodig hebt om je cactus te laten groeien: aarde, zaadjes en meststof.

Eerst laat je de cactuszaadjes kiemen in het blik. Als de baby-cactusjes groot genoeg zijn, kan je ze in een ander potje zetten.

Ook hebben: deze cactus lamp is dé eyecatcher in elk interieur

Cactus verzorgen

Hoe groot deze cactus wordt, ligt natuurlijk aan jouw groene vingers. Veel skills zal je er in elk geval niet voor nodig hebben: cactussen staat er om bekend dat ze lekker gaan op weinig water. Zolang je niet té veel water geeft, en het soms zelfs misschien even een keertje vergeet, zal deze cactus steeds stekeliger worden.

Als je precies wilt weten hoe je cactussen het beste kunt verzorgen, verwijzen we je graag door naar dit artikel op Roomed: 4 tips om jouw cactus dit keer wél in leven te houden.

Meer toffe dingen die je in je (online) winkelmandje wilt stoppen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hebben hebben hebben: met deze kit kan je je eigen cactus laten groeien
Sluiten