Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 30 okt 2019

Hilarisch: Amazon verkoopt een cactus kerstboom (ideaal voor in een klein appartement!)

Hier kunnen we wel om lachen: webwinkel Amazon verkoopt dit jaar een heuse cactus kerstboom. Ja, dat is een kerstboom in de vorm van een cactus. Hiermee bereikt de plantentrend van de afgelopen tijd toch weer een hoogtepunt, als je het ons vraagt.

Deze unieke kerstboom is zeker een eyecatcher in jouw urban jungle. Sommige mensen versieren hun grote kamerplanten met lampjes en kerstballen (ja, dit is een heuse trend aan het worden), anderen kiezen dit jaar liever voor een cactus kerstboom.

cactus kerstboom
Bron: Amazon

Dé oplossing voor een kerstboom in een klein appartement

He fijne van de cactus kerstboom is dat ‘ie niet zo breed is. Waar je bij een normale kerstboom minstens een hoek van 2 x 2 meter vrij moet maken, heb je voor deze cactus kerstboom een stuk minder ruimte nodig. Dat maakt de kerstboom niet alleen hartstikke grappig, maar ook een slimme oplossing voor een klein appartement.

Ook handig: de kerstboom komt al met 120 kleine LED lampjes. Het is dus niet meer nodig om met verschillende lichtsnoeren te klooien, je hoeft alleen nog maar wat kerstballen op de hangen en klaar is kees.

De cactus kerstboom op Amazon is ongeveer 180 centimeter hoog, waardoor je genoeg ruimte hebt om al je favoriete kerstballen er aan op te hangen. De kosten? $75.99, omgerekend zo’n €68.

Meer over Kerst?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hilarisch: Amazon verkoopt een cactus kerstboom (ideaal voor in een klein appartement!)
Sluiten