Beurs 13 mrt 2015 Renée Leeuw

By Isabella: Renoir, Cartier en Kaviaar

Isabella is een geneeskunde student met een grote liefde voor bijna alles wat de mens kan creëren: interieur, design, mode en la cuisine! Urenlang staren naar een gebouw, afgeleid raken in een gesprek, omdat het decor van het cafeetje zo inspirerend is of klussen aan een nieuw huisproject. Ze reist veel om nieuwe ideeën op te doen en geïnspireerd te raken door andere culturen en diens rijke kleuren en geuren. Zij zal ons inspireren met onontdekte plekjes, leuke DIY’s en culturele spots.

Tijd om erop uit te gaan en wel naar Maastricht. Daar start vandaag namelijk de TEFAF en waarom je daar naartoe moet, lees je hieronder..

tefaf-verkleind-roomed
TEFAF 2015 - Preview

Wat: TEFAF 2015
Waar: Maastricht Randwyck
Wanneer: 13 t/m 22 maart
Waarom: The European Fine Art Fair, ofwel TEFAF, is een museum, waar alles te koop is. De grootste kunstbeurs van Europa, waar de 275 meest bekende galerieën, juweliers en interieurhandelaars hun mooiste bezit tentoonstellen. Deze kunst en antiek beurs in Maastricht is dé plek voor alle kunstliefhebbers en creatievelingen om je te verlekkeren aan al het moois, ideeën op te doen of je portemonnee te laten rinkelen. Bekijk alle info op de website.

Tefaf 2015 Opbouw en sfeer
TEFAF 2015 - Preview
nieuw

En voor wie niet in de buurt van Maastricht woont, hebben we nog een fijne hotel-tip..

Untitled1

Wat: Kruisherenhotel
Waar: Maastricht-Centrum
Waarom: Treed binnen via een koperen ingang en laat de magie op je inwerken: een heilige overnachting in een kerk, maar dan in een zeer modern jasje! De binnenkant van dit oude klooster is nog indrukwekkender dan de buitenkant al doet vermoeden: gekleurde glas-in-loodramen, muurschilderingen en een futuristisch design. Maar naast slapen, kun je ook culinair genieten in de binnentuin van het klooster.

4
1

Heb je komend weekend al andere plannen? No worries, de TEFAF is nog t/m 22 maart te bezoeken.

964286_598836343469048_1980010567_o
Bron: Facebook

www.tefaf.com

Reageer op artikel:
By Isabella: Renoir, Cartier en Kaviaar
Sluiten