Trend: verwerk je bureau in een open kast in je home office

Trend: verwerk je  bureau in een open kast in je home office

Als je de luxe hebt om (af en toe) thuis te werken, dan wil je natuurlijk ook een prachtige home office waar je met alle rust kunt werken. En ik kan het weten, want persoonlijk vind ik het heerlijk om af en toe een dagje thuis te knallen. Mijn oog is gevallen op een mooi bureau in een open kast, waar je dus altijd al je werkspullen bij de hand hebt. Praktisch én stijlvol.

Zelf moet ik het (helaas helaas) nog even doen met een oud bureau, maar dromen van een nieuwe home office mag altijd, toch?

aburstofbeautiful

Zoals de bovenstaande afbeelding bewijst hoeft je home office echt niet groot te zijn. Een klein bureau is prima voor een kleine laptop, mits je maar wat handige opbergruimte hebt. Het bovenstaande bureau lijkt flink groter dan dat ‘ie daadwerkelijk is door de goed gestylde items. Door items in dezelfde kleuren en met hetzelfde materiaal te combineren, wordt het één bijpassend geheel. En daar houden we van!

gravityhome
cotemaison

Hoe héérlijk is deze werkplek? We zijn vooral verliefd op de roze fluwelen stoel en de cactus vaasjes op de plank. Hier zouden we elke dag wel willen werken!

paloma81

In deze home office is heel goed gebruik gemaakt van het licht. Door de kasten om het raam heen te bouwen, met precies in het midden een bureau, zorg je ervoor dat je altijd een lichte werkplek hebt. Met daglicht presteer je beter en kun je geconcentreerder werken, dus dat is mooi meegenomen!

alvhelm

Een bureau hoeft echt niet duur te zijn. Met wat low budget wandhangers (die je zelf in hoogte kan vertellen, handig!) kom je ook een heel eind. Zo knutsel je zelf jouw eigen bureau én kast in elkaar. Makkelijker kunnen we het niet maken.

gravityhome

Misschien wel onze favoriet: deze combinatie van lichtblauw, wit en een heleboel leuke accessoires. Zo maak je jouw home office knus én overzichtelijk. En voeg vooral wat planten toe voor extra rust en concentratie.

archdaily

Wil je jouw bureau liever wegwerken in een kast? Ook geen probleem. Met wat mooie greeploze kasten werk jij jouw bureau stijlvol weg. Ideaal voor mensen die niet van open kasten houden.

Nog meer home office tips:

Voor wat extra motivatie voeg je wat inspirerende quotes toe. Of ga voor een low budget home office als je het op dit moment niet al te breed hebt (of wel van een uitdaging houdt). Ga je voor wat kleur in je home office? Wij raden mooie pasteltinten aan!