Voor je thuiskantoor: JYSK heeft nu 50% korting op bureaus dus grijp je kans

Het is een cadeautje voor jezelf: een thuiskantoor. Helemaal als je nu nog steeds vanuit die luie sofa werkt en je dat elke avond heel goed aan je rug en nek merkt, hoe eigenwijs je ook bent. Tijd voor verandering. Deze week koop je bureaus met wel 50% korting bij JYSK en we hebben de leukste exemplaren alvast voor je uitgekozen.

Een fijne korting, daar houden we op de Roomed redactie wel van.

Bureau kopen? JYSK heeft tot wel 50% korting

bureau kopen JYSK korting 2020
Bron: JYSK

1. Bureau VANDBORG

Simpel, stijlvol en goedkoop: dat is bureau VANDBORG. Op dit moment kost het bureau slechts
€40 en dat is nog goedkoper dan een gemiddelde afspraak bij de fysiotherapeut – en als je nog langer vanaf de bank blijft werken, wordt zo’n afspraak onvermijdelijk. Dus, inslaan dat bureau.

Goed om te vermelden: dit bureau is alleen verkrijgbaar in de winkel. Er zijn ook verschillende kasten en wandrekken uit dezelfde serie, dus als je op zoek bent naar bijpassende meubels ook in de sale, neem zeker even een kijkje op de JYSK website.

bureau kopen JYSK korting 2020
Bron: JYSK

2. Bureau TISTRUP

Als je op zoek bent naar een stoer bureau van zwart staal, zoek niet verder. Bureau TISTRUP is zo’n bureau wat je gemakkelijk weg zet in een hoekje van de kamer zonder dat je er last van hebt. Hij valt niet extreem op, maar je plukt er wel de vruchten van. Dit bureau is nu voor €60 te koop en ook online verkrijgbaar.

bureau kopen JYSK korting 2020
Bron: JYSK
bureau kopen JYSK korting 2020
Bron: JYSK

3. Bureau ABBETVED

Het is een favorietje, bureau ABBETVED. Het moderne bureau met een Scandinavische look misstaat zeker niet in jouw interieur. Combineer het bureau met een klassieke bureaustoel om je ergonomische werkhouding echt te verbeteren, of ga stiekem voor een stijlvolle stoel. Gewoon, omdat dat toch écht wel leuker staat.

Ook verkrijgbaar in een witte versie. Beiden zijn online te koop. Toch fijn, dan hoef je er niet de hele binnenstad mee door te lopen. Het bureau kost nu €55 in plaats van de oorspronkelijke €109, dus deze aanbieding is flink.

bureau kopen JYSK korting 2020
Bron: JYSK

4. Bureau STRAVANGER

Heb je lange benen, of ben je juist wat korter? Dan kan het soms lastig zijn om een bureau te vinden wat precies hoog genoeg voor jou is. Als je wat dieper in de buidel wilt tasten, is het verstelbare bureau STAVANGER wellicht iets voor jou. Het bureau kan versteld worden van 65 tot 85 cm in de hoogte. Je betaalt er nu €175 voor, in plaats van de oorspronkelijke €219.

Je hebt in elk geval ruimte zat: dit bureau is 160 cm lang in plaats van de gebruikelijke 110 voor een thuisbureau. En die ruimte is toch mooi meegenomen. Overigens ook verkrijgbaar in het wit.

Meer tips voor je thuiskantoor

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Voor je thuiskantoor: JYSK heeft nu 50% korting op bureaus dus grijp je kans
Sluiten