Spots 17 mrt 2017 Lotte Wullems

5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf leuke webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Deze week hebben we een selectie gemaakt uit de gaafste buitenlandse webshops, enjoy!

1. MERCHANT No. 4 | een webwinkel met handgemaakte woonaccessoires en meubels. De producten worden gemaakt van milieubewuste materialen en stralen kwaliteit uit. De voorraden zijn beperkt en zo blijven de producten uniek. De collectie wisselt maandelijks dus houd de webshop in de gaten als je op de hoogte wil blijven van de nieuwkomers.

Ruby Roost

2. Ruby Roost | Deze leuke webshop staat boordevol producten van mooie Scandinavische merken zoals House Doctor, maar ook met fijne kaartjes van Nederlandse illustrators. De perfecte plek om een stijlvol cadeau te scoren voor jezelf of een ander.

One must dash

3. One must dash | Op zoek naar een mooie poster of een typografische print? Neem dan zeker eens een kijkje bij deze webshop. Genoeg keuze voor het creëren van je eigen gallery wall thuis.

hello polly

4. Hello Polly | Fan van (grafisch) design? Dan ben je ook fan van deze Australische webshop.

labour and wait

5. Labour and wait | Liefhebber van vintage items? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen in de webshop van Labour and wait. Van spulletjes voor in de keuken tot klassieke stationary.

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten