6 buitenkleden die je zo voor je balkon of terras kan krijgen

Zoek niet verder voor een mooi buitenkleed, want wij hebben dit al voor je gedaan. Hopelijk zit er een tussen die jij zo buiten op je terras zou willen leggen.

We hebben gekeken bij winkels die iedereen wel in de buurt heeft: Ikea, Jysk, Kwantum en Karwei. Dus meer dan genoeg keuze met misschien wel iets voor jou er bij.

6 buitenkleden om te loungen in stijl

buitenkleden gisele kwantum
Bron: Kwantum

1. Gisele vloerkleed

Dit juten Gisele vloerkleed staat leuk bij een mooie lounge. Wij houden wel van de patronen erop en de kleur en franjes geven het een soort bohemian uitstraling. Het is 190cm bij 130cm en voor €85,- te verkrijgen bij Kwantum.

vloerkleed titree groen kwantum
Bron: Kwantum

2. Titree Groen vloerkleed

Ook van Kwantum is dit mooie ronde Titree Groen kleed. Het is een polyester kleed voor binnen en buiten. Zo breng je de tropen een beetje op je terras met de leuke palmbomen die erop staan.

Misschien een idee om samen met wat palmbomen (de winterharde variant natuurlijk in Nederland) te combineren. Met een doorsnede van 175cm is het leverbaar voor €95,-.

buitenkleed samos karwei
Bron: Karwei

3. Samos vloerkleed

Bij Karwei kun je dit leuke ronde Samos vloerkleed vinden. Dit leuke design waar je deels doorheen kan kijken, zal heel tof staan op de juiste vloer. Ideaal dus op een wat lichtere vloer aangezien het buitenkleed zelf zwart is.

Het is een 100% natuurlijk juten kleed dat met de hand gevlochten is en een doorsnede van 150cm heeft. Verder is het antistatisch, wat je aandacht wel zou kunnen trekken en anders doet de prijs van €69,- dat misschien.

buitenkleden navarro grijs
Bron: Kwantum

4. Navarro Grijs vloerkleed

Dit leuke Navarro Grijs kleed zou zo in een industriële stijl passen, maar net zo goed zou het perfect bij een bohemian terras kunnen liggen. Dankzij de neutrale kleuren en het ruwere ruitenpatroon is het een heel veelzijdig kleed. Het is 230cm bij 160cm en daarmee de grootste van de lijst met een prijs van €105,-.

Het is gemaakt van een waterafstotend dus ideaal voor buiten. Maar wat je misschien wilt weten als je erover twijfelt om hem voor binnen te nemen is dat het ook warmte isolerend, slijtvast en geluiddempend is. Net zo ideaal dus!

vloerkleed balsatre jysk
Bron: Jysk

5. Balsatre vloerkleed

Dit mooie Balsatre vloerkleed van JYSK kan prima buiten of binnen liggen. Het is verkrijgbaar in de maten 130×193 voor €69,99 en 160×230 voor €99,-. Met het geometrische patroon staat het vooral heel leuk in een modern terras.

buitenkleden tucana toekan kwantum
Bron: Kwantum

6. Tucana vloerkleed

Voor dit toffe Tucana buitenkleed kan je wel naar Kwantum toe. Ideaal voor een exotisch dakterras of om een lekkere tropische zomersfeer buiten te creëren. Het is een polyester kleedje van 120cm bij 60 cm die je voor €20,- buitenshuis kunt halen.

9 boho items die je gewoon bij de IKEA kunt vinden

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
6 buitenkleden die je zo voor je balkon of terras kan krijgen
Sluiten