Inspiratieboost: fijne eethoekjes waar je elke dag wel wil buiten eten

Spaghetti bolognese, een frisse salade of een glas goede wijn; het lijkt allemaal nét wat beter te smaken als je er in de buitenlucht van kan genieten. Nu is niet iedereen gezegend met een grote tuin, maar ook van je balkon kun je een knus eethoekje maken waar je elke dag wel wil buiten eten.

Kan jouw zit- of eethoek in de tuin wel een upgrade gebruiken? Lees dan hier onze vier tips voor een fijn plekje.

Het zal geen verrassing zijn dat wij bij Roomed dol zijn op planten. Eten tussen al dat groen lijkt ons dan ook heerlijk.

Zit je liever een beetje beschut? Dan is een eettafel onder een grote boom een goed idee. Voor de ultieme romantische sfeer kun je string lights in de takken hangen en de tafel dekken met een linnen kleed en mooi servies.

Of haal buiten naar binnen met een serre. Je hebt het luchtige gevoel van buiten eten, maar zit toch overdekt en beschut. Want geef toe: als de regen tegen het raam tikt is natuurlijk een stuk fijner dan een verpest kapsel en uitgelopen mascara.

buiten eten

Meer dan een klein bistro tafeltje en stoeltjes heb je niet nodig voor je mini Frans terras op je balkon. Het ontbreken van een uitzicht op de Eiffeltoren neem je dan maar voor lief. Oui oui Paris!

Nog meer buiten eten:

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Inspiratieboost: fijne eethoekjes waar je elke dag wel wil buiten eten
Sluiten