Lekker budget: 6 x prachtige spiegels onder de 15 euro

Lekker budget: 6 x prachtige spiegels onder de 15 euro

Het leuk inrichten van je huis kan je soms behoorlijk in je portemonnee voelen. Toch willen we bij Roomed laten zien dat je niet altijd veel geld uit hoeft te geven om je huis er stylish uit te laten zien. Daarom delen we elke week de leukste budget tips met je. Deze week: 6 mooie budget spiegels die je voor minder dan 15 euro in huis haalt.

Wist je dat spiegels in de woonkamer zorgen voor een ruimtelijk effect? Je creëert als het ware een grotere woonkamer door een spiegel strategisch op te hangen. Slim!

Xenos €14,99
Zo’n grote passpiegel past in elk interieur. Handig om in de hal te zetten, zodat je altijd kunt checken hoe je er uit ziet voordat je de deur uit gaat.

IKEA €12,95
Handig! Dit mooie donkerrode exemplaar zorgt er meteen voor dat je wat dingen op kunt ruimen, want er zit een handig bakje voor. Geschikt voor zonnebrillen, brieven, sleutels en zelfs make-up.

Kwantum €4
Voor een prikkie hang je dit leuke exemplaar aan de muur. Deze hangspiegel geeft een lief en speels karakter aan je interieur.

Kwantum €14
Onze favoriet: deze hexagon spiegels hangen al voor €14 bij jou in huis. Combineer deze spiegel eens met hexagontegels om de vorm écht te benadrukken.

IKEA €14,95
Mooi voor in een klassiek interieur: deze ronde spiegel met gekruld metaalwerk op de bovenkant. Deze spiegel is door de decoratieve uitstraling een echte eyecatcher.

Wehkamp €12,95
Nog zo’n mooie hexagon topper: deze spiegel van Woood (via Wehkamp). Er is ook nog een grotere versie van dit exemplaar te krijgen. Leuk om samen te combineren!

Ook mooi:

Dit huis heeft geen spiegels in het interieur, maar juist aan de buitenkant van het huis! Zo gaat het huis volledig op in de natuur. Prachtig!