Maartje Wieling
Maartje Wieling Shopping 26 okt 2017

Budget finds: de allermooiste vazen onder de 20 euro

Ook bij Roomed houden we van budgetshopping. Daarom zoeken we elke donderdag voor jou de vetste designs met de zachtste prijsjes. Zo kun jij het thuis gezellig maken zonder al te veel geld uit te geven. Dit keer hebben we de meest stijlvolle vazen voor je gezocht!

Het overkwam mij vorige week: ik kreeg een bos bloemen cadeau en kwam er achter dat ik helemaal geen vaas in huis had. Ik denk dat de plantentrend me misschien een beetje had overgenomen (daar staat mijn huis namelijk wel helemaal vol mee) en dat ik daarom de traditionele bos bloemen even een beetje vergeten was. Zonde eigenlijk, want vooral in de zomer kan een bos vrolijke bloemen je interieur juist helemaal afmaken! Ik startte de zoektocht naar een mooie, maar budgetvriendelijke vaas.

Na een nachtje in een schoonmaak emmer te hebben moeten overnachten, staat de vrolijke grote bos bloemen inmiddels bij me thuis te shinen op de eettafel. Uiteraard in een stijlvolle vaas! Dit zijn een paar van mijn favoriete vazen die ik tijdens mijn zoektocht tegen ben gekomen. Shopze!

Stoer en elegant grijs € 9,99

Vrolijk gestippeld glas € 10,-

Marmer look € 19,95

Transparant met een gouden randje € 19,95

Subtiel kleurtje € 17,50

Benieuwd naar de budget finds van vorige week? We gingen op zoek naar de zes ultieme must haves voor een goed gestyled dienblad. Check het artikel hier!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Budget finds: de allermooiste vazen onder de 20 euro
Sluiten