Budget finds: 5x een zeepdispenser die je niet hoeft te verstoppen

Ook bij Roomed houden we van budgetshopping. Daarom zoeken we elke donderdag voor jou de vetste designs met de zachtste prijsjes. Zo kun jij het thuis gezellig maken, zonder al te veel geld uit te geven. En dit keer gingen we op zoek naar stijlvolle zeepdispensers.

Het is voor mij persoonlijk altijd een enorme doorn in het oog: van die oerlelijke, felgekleurde fabrieksverpakkingen. Zeker op een plek zoals de badkamer waar ik juist het liefst een zo rustig mogelijke sfeer wil creëren. Dan kan ik het gewoon echt niet aan om een felgekleurd zeeppompje – voorzien van een nog feller logo – met acht verschillende reclame boodschappen op mijn gootsteen te zetten.

Misschien herken je deze struggle, misschien vind je dat ik me intens aanstel. Hoe dan ook; ik heb een paar zeepdispensers voor je op een rijtje gezet, uiteraard met een mooi prijsje.

Xenos

Donkerblauwe set € 15,95

House Doctor

Grijs marmer € 32,95

H&M

Elegante zeepdispenser € 12,99

H&M

Porseleinen zeepdispenser € 9,99

HEMA

Groen glas € 3,-

MEER LEZEN

Nog niet uit geshopt? Dat komt goed uit. Bekijk hier de Budget Finds van vorige week. Toen gingen we op zoek naar de mooiste opbergmanden voor nog geen twintig euro!

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Budget finds: 5x een zeepdispenser die je niet hoeft te verstoppen
Sluiten