Finds 16 feb 2017 Maartje Wieling

Budget finds: 7x leuke kamerplanten onder de 10 euro

Ook bij Roomed houden we van budgetshopping. Daarom zoeken we elke donderdag voor jou de vetste designs met de zachtste prijsjes. Zo kun jij het thuis gezellig maken zonder al teveel geld uit te geven!

Als je ons al een tijdje volgt, weet je dat we gek zijn op planten. Daarnaast zijn we ook dol op kleine prijsjes (wie niet?). Voeg deze twee bij elkaar en je hebt een perfecte combinatie te pakken.

Speciaal voor jullie gingen wij daarom op zoek naar de mooiste kamerplanten onder de tien euro! Perfect voor als je weer eens per ongeluk (oeps) vergeet je plant water te geven en je daarom een nieuw exemplaar moet aanschaffen.

Bron: Bakker
Aloe Vera € 6,99 (actieprijs)

kamerplanten

Bron: Haarkon
Dracaena €9,95

kamerplant

Bron: Bakker
Graslelie € 6,95

Bron: Tuinflora
Euphorbia Trigona Rubra € 6,95

Bron: Bakker
Venusvliegenval € 9,95

Bron: Crocus
Ficus Tineke € 7,95

kamerplant

Bladbegonia Beleaf € 9,95

Mooie hè, die gekleurde bladeren? In dit lijstje hebben we nog een paar prachtige planten met gekleurde bladeren voor je op een rijtje gezet.

EN NU DE VERZORGING
Een van deze mooie kamerplanten geshopt? Nice! Dan geven we je ook meteen een aantal handige algemene tips voor het verzorgen van planten in huis. Want dat je kamerplant niet zo duur was, hoeft natuurlijk niet te betekenen dat je hem daarom sneller kunt verwaarlozen.

Reageer op artikel:
Budget finds: 7x leuke kamerplanten onder de 10 euro
Sluiten