Florence
Florence Interieur 24 jul 2014

Budget find: linnen dekbedovertrek

Ook bij Roomed houden we van budgetshopping. Daarom zoeken we elke donderdag voor jou de vetste designs met de zachtste prijsjes.

Kun jij je ook verheugen om na een lange dag hard werken dat fijne bed in te kruipen? Het liefst onder een fris gewassen, in de buitenlucht gedroogd, heerlijk ruikend, zacht dekbedovertrek? Ik begin er spontaan van te gapen. Op dit moment heb ik een vrij eenvoudig, fris, wit dekbedovertrek, maar ik heb mijn zinnen gezet op een stijlvol linnen dekbedovertrek, want voor een dekbedovertrek is deze versie verrassend betaalbaar. Voor 79,99 creëer ik binnen no time een nieuwe sfeervolle look in de slaapkamer. Mooie bijkomstigheid is dat linnen luchtig is en bestand tegen hitte.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Budget find: linnen dekbedovertrek
Sluiten