Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Finds 25 augustus 2016

Budget find: 7x essentials voor in je studentenkamer

Ook bij Roomed houden we van budgetshopping. Daarom zoeken we elke donderdag voor jou de vetste designs met de zachtste prijsjes. Zo kun jij het thuis gezellig maken zonder al teveel geld uit te geven! Deze week: handige essentials om mee te nemen naar je studentenkamer!

Als je voor het eerst op kamers gaat, moet je opeens een heleboel extra spullen kopen. Voorheen kon je makkelijk naar de keukenla van je moeder graaien, maar dat wordt nu wel even anders. Je denkt misschien niet meteen aan een kurkentrekker, maar het is wel erg handig tijdens een gezellige avond met vrienden. Net als handdoeken bijvoorbeeld. Die lagen altijd netjes, schoon en gevouwen op je te wachten in de kast, maar nu moet je daar toch echt zelf voor zorgen.
Struggle je nog een beetje met de indeling van je studentenkamer? Check dan even dit handige stappenplan voor het inrichten van je kamer en in dit artikel vertellen we hoe je van je kamer je thuis kunt maken.

Om je te helpen, gingen wij op zoek naar dé essentials, die je niet kunt missen in je nieuwe studentenkamer. Maak voor jezelf een lijstje en ga voor de goede budgettoppers. Een nieuwe inrichting hoeft namelijk echt niet duur te zijn!

Bron: Xenos

Kant en klaar gordijn in stylish gemêleerd grijs, €24,99

Bron: HEMA

Altijd genoeg bestek (zodat je minder vaak hoeft af te wassen..), €10

Bron: H&M

Handige waszak, €14,99

Bron: HEMA

Pakketje met theedoeken, €4

Bron: H&M

Douchegordijn met print, €17,99

Bron: HEMA

Kartonnen opbergers, €3

Bron: Xenos

Opbergmand en bijzettafel in één, €19,99

Reageer op artikel:
Budget find: 7x essentials voor in je studentenkamer
Sluiten