Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Finds 30 jun 2016

Budget find: 4x items voor een creatief inspiratiebord

Ook bij Roomed houden we van budgetshopping. Daarom zoeken we elke donderdag voor jou de vetste designs met de zachtste prijsjes. Zo kun jij het thuis gezellig maken zonder al teveel geld uit te geven!

Ben jij de trotse eigenaar van een home office? Of het nu een klein hoekje in de slaapkamer is of een heus kantoor, een fijne plek om te werken is heel belangrijk. Eerder al maakten we dit moodboard vol interieurs met ruimte voor inspiratie en creativiteit. Maar waar laat je al die mooie foto’s, editorials en herinneringen? Om je een handje te helpen zochten we voor de budget finds van deze week creatieve manieren om met je inspiratiebord een echt statement te maken. Het voordeel van zo’n inspiratiebord is dat je de look van je home office in een mum van tijd kunt veranderen: simpelweg door af te toe te wisselen van mooie foto’s.

Bron: HEMA

Ouderwets ansichtkaartenrekje, €18

Bron: Lott Aagaton

Gaaspaneel, €15,99
In dit artikel lieten we je al zien dat je van een simpel gaaspaneel een te gek inspiratiebord kunt maken. De gaaspanelen worden voornamelijk gebruikt in de tuin, om bijvoorbeeld klimop planten aan te bevestigen. Hang ‘m op aan de muur en bevestig je foto’s, herinneringen en mooie kaarten aan het paneel met verschillende knijpertjes en klemmen. Je kunt zelfs de onderkant twee keer ombuigen zodat je tijdschriften of boeken in de ‘gleuf’ kunt tentoonstellen!

Een prikbord op een rolletje, €19,95

Bron: XENOS

Koperen fotolijst aan ketting, €5,99
Deze fotolijst heeft een leuk prijsje en ziet er ook nog eens super stylish uit. Koop een aantal verschillende maten en hang ze tussen je gallery wall. De fotolijst heeft zowel aan de voorkant als aan de achterkant glas, waardoor ze ook heel geschikt zijn voor een mooi groen blad. Check hier onze DIY en dit artikel voor meer inspiratie voor zulke botanische lijsten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Budget find: 4x items voor een creatief inspiratiebord
Sluiten