Maartje Wieling
Maartje Wieling Shopping 6 oktober 2016

Budget find: 5x minimalistische hanglampen tot 40 euro

Ook bij Roomed houden we van budget shopping. Daarom zoeken we elke donderdag voor jou de vetste designs met de zachtste prijsjes. Zo kun jij het thuis gezellig maken zonder al teveel geld uit te geven! Deze keer gaan we op zoek naar verschillende minimalistische hanglampen.

Een minimalistisch interieur heeft veel voordelen. Zo gaan je meubels langer mee, omdat je echt investeert in een goed item en zorgen kleine aanpassingen in je interieur al voor een hele hoop verandering. Bij een minimalistisch interieur houd je het vaak bij een paar hoofditems en breid je het verder niet groots uit met accessoires. En bij die hoofditems hoort natuurlijk ook de verlichting! Wij hebben de leukste hanglampen voor je op een rijtje gezet om je minimalistische interieur compleet te maken. En het mooie is dat jij ze allemaal super low-budget kunt scoren. Shopze!

Bron: Xenos

Simpel zwart €39,99

Zilver met een twist €10,00 (actieprijs)

Draadlamp €12,00 (actieprijs)

Bron: Kwantum

Bol €35,00

Beton €34,95

Naast minimalistische hanglampen gingen we ook op zoek naar staande lampen. Bekijk daarvoor deze budget finds met de mooiste vloerlampen onder de 50 euro.

Reageer op artikel:
Budget find: 5x minimalistische hanglampen tot 40 euro
Sluiten