Jaime Andreas
Jaime Andreas Badkamer 27 jun 2020

Simpele budget manieren om je badkamer een nieuwe look te geven

De badkamer is een fijne plek om te ontspannen voordat je een drukke dag tegemoet gaat of juist wanneer je de dag sluit. Maar vaak genoeg is een badkamer vooral een snelle pit-stop voordat je naar werk of je bed gaat. Zonde, want met een paar budget badkamer ideeën kun je jouw badkamer fijn en simpel inrichten om meer te genieten.

Je denkt misschien dat deze ideeën voor de hand liggen, maar je staat er waarschijnlijk niet bij stil dat deze dingen gehele sfeer van je badkamer kunnen bepalen.

Budget badkamer ideeën

1. Voeg planten toe

Oké, de badkamer lijkt geen plek om planten neer te zetten, maar het kan heel goed. Dit maakt de ruimte veel levendiger en gezelliger. Er zijn een aantal planten die goed tegen de vochtigheid van de badkamer kunnen. Hier kun je lezen welke kamerplanten het goed doen in de badkamer.

Op zoek naar unieke goedkope plantenpotten? Probeer eens deze DIY om plantenpotten met een leuk gezichtje te maken.

budget badkamer badmat
Bron: IKEA

2. Koop een nieuwe badmat

Van een badmat is het vooral belangrijk dat het zacht voelt aan je voeten en dat het er een beetje leuk uitziet. IKEA heeft lieve badmatten in allerlei kleuren voor maar €9,99. Opzoek naar een ronde badmat? Dan heeft JYSK echt het koopje voor jou.

douchegordijn
Bron: Home24

3. Hang een ander douchegordijn op

Een vrolijk douchegordijn met een leuk printje kan, zeker in combinatie met een toffe kamerplant, jouw badkamer omtoveren tot een zomers paradijs Ga voor dit geinige douchegordijn met allemaal ananassen. Toch liever een elegantere optie? Dan is dit zwart-witte douchegordijn van IKEA een goed idee.

badkamer spiegel
Bron: IKEA

4. Kies voor een elegante spiegel

De badkamerspiegel is onmisbaar, dus je mag best gaan voor een mooi exemplaar. Niet alleen heb je de spiegel nodig; het kan er ook voor zorgen dat jouw kleine badkamer een stuk groter oogt. De bovenstaande spiegel is extra handig door de plankjes.

5. Maak je eigen spa

Ga je voor een budget badkamer, maar heb je ook behoefte aan een luxueus gevoel? Niet getreurd, met een paar simpele dingen kun je ervoor zorgen dat jouw badkamer aanvoelt als een spa. Denk hierbij aan lekkere geurtjes van fijne zeep, zachte handdoeken en lieve kaarsjes.

Meer tips voor de badkamer inrichten

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Simpele budget manieren om je badkamer een nieuwe look te geven
Sluiten