Originele bruiloft cadeaus voor interieurliefhebbers

Sommige koppels geven aan hun gasten een lijstje met gewenste bruiloft cadeaus. Erg handig! In zo’n geval weet je precies wat ze willen, maar in de meeste gevallen moet je zelf wat leuks verzinnen. Een moeilijke taak, want je wilt vast iets bijzonders geven. Dit zijn onze favoriete bruiloft cadeaus voor interieurliefhebbers . 

Een bruiloft is een bijzondere gelegenheid en daar horen mooie bruiloft cadeaus bij. Het liefst een cadeau dat past bij het bruidspaar en waar ze daadwerkelijk wat aan hebben. Een cadeau voor hun interieur is daarom ideaal.

One line art schilderij

One line art schilderijtjes

Het eenvoudige design van deze schilderijen past vrijwel in elk interieur. De schilderijen hebben door het eenvoudige design een luxe uitstraling. Qua stijl doet het denken aan het werk van de Spaanse kunstschilders Picasso en Miro. Helaas is dat qua prijs voor de meeste van ons niet haalbaar, maar deze schilderijen zijn gewoon bij Etsy te bestellen voor €7,50 per stuk.

Avondje uit voor het bruidspaar

Het is misschien niet heel bijzonder, maar een dagje uit is een fijn cadeau om te geven en te krijgen. Interieurliefhebbers maak je vast heel blij met een hotelbon voor een tof hotel. Altijd leuk om mooie foto’s te maken van het prachtig interieur onder het genot van een drankje. Hetzelfde geldt voor een cadeaubon voor een restaurant met een indrukwekkend interieur.

De trouwdatum in de sterren

Dit cadeau is origineel, hip en persoonlijk. Bij Mr Starsky Amsterdam kan je een poster laten maken met de stand van de sterren op basis van plaats, datum en tijd. Je kan bijvoorbeeld een poster geven met de trouwdatum, of met de verlovingsdatum van het bruidspaar. De posters zijn ontzettend mooi en je kan er een persoonlijk bericht onder plaatsen.

Duurzame bruiloft cadeaus

Een duurzaam stel maak je vast niet blij met een mega duur cadeau. In zo’n geval kan je beter kiezen voor leuke tweedehandse spulletjes zoals een klein bijzettafeltje of een mooie retro lamp. Weet je niet wat het kleurenpalet is van hun interieur? Kies dan voor zachte tinten deze zijn meestal goed te combineren. Een ander duurzaam cadeau is geld doneren aan het favoriete goede doel van het stel.

Een ballon vol geld

Geld geven klinkt misschien niet erg origineel, maar wel als je het stopt in een cadeauballon. De ballonen zijn meestal doorzichtig en gevuld met confetti. Een geld geven is eigenlijk altijd wel een goed idee. Het organiseren van een bruiloft kost veel, dus extra centjes zijn zeker welkom.

Nog meer fijne interieurcadeaus

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Originele bruiloft cadeaus voor interieurliefhebbers
Sluiten