Deze bruiloft accessoires mogen op jouw droombruiloft niet ontbreken

Ga jij binnenkort trouwen of vind je het gewoon leuk om te fantaseren over je droombruiloft? De taart, de jurk en de locatie zijn uiteraard belangrijk, maar het zijn vaak de accessoires die de kers zijn op je bruiloftstaart. Deze bruiloft accessoires mogen niet ontbreken!

Alles kan en alles mag! Houd dat in gedachten bij het plannen van je bruiloft. Minimalistisch, industrieel of kleurijk, je kan letterlijk alle kanten op met je bruiloft accessoires. Trends zijn leuk, maar een persoonlijke touch maakt het bijzonder. Accessoires zijn de ideale manier om dit voor elkaar te krijgen

Seizoengebonden bruiloft accessoires

De verschillende seizoenen zijn altijd goede inspiratiebronnen voor je bruiloft, want trouwen in de winter met crop top, lange rok en slippers is geen goed idee. Maar warme chocolademelk in schattige zelfgemaakte mokken en dekentjes zijn heerlijke bruiloft accessoires in een winterthema. De zomer is bijvoorbeeld weer ideaal voor pootjebaden in kleine zwembadjes. Origineel en verkoelend! Erg leuk voor als je in je eigen tuin trouwt.

Photo booth props

Een photo booth met de juiste props zijn al een tijdje absolute must haves en ze blijven leuk! Want foto’s van je vrienden die net een glaasje teveel op hebben in combinatie met grappige props zijn goud waard. Er zijn super veel varianten te vinden online, maar je kan ze ook zelf maken. Of wat denk je van een gepersonaliseerde houten back drop met jullie namen erin verwerkt? Wij zijn fan!

bruiloft accessoires inspiratie

Handige krijtbordjes

Droom je van een lopend buffet met vlees, vis, vega en vegan hapjes? Dan is het wel echt handig om gebruik te maken van naambordjes. Deze zijn behalve praktisch ook ontzettend cute! Je hebt ze echt in allerlei vormen en maten. Leuk om bijvoorbeeld roze krijt te gebruiken in plaats van witte, als dat past bij je thema. Krijtborden zijn ook erg leuk om te gebruiken als naamborden aan tafel voor je gasten of om aan te geven waar de toiletten zijn.

Bruiloft accessoires: green is the new black

Of je nu binnen of buiten trouwt: planten en bloemen zijn onmisbare accessoires op je bruiloft. Zelfs als je buiten in het park trouwt, fleuren planten en bloemen de boel op. Je kan namelijk zoveel met planten, denk bijvoorbeeld aan vergeet me nietjes als bedankjes. Bovendien heb je van planten in potten langer plezier dan bloemen, want deze kunnen na je bruiloft lekker mee naar huis.

Bruiloft plannen? Wij helpen je een handje

  • link
  • link
  • link

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Deze bruiloft accessoires mogen op jouw droombruiloft niet ontbreken
Sluiten