Modern meets bohemian in een appartement in Brooklyn

In drie uur een huis een nieuwe look geven? Het lijkt bijna onmogelijk maar in dit appartement in Brooklyn is het toch gelukt. Het appartement van Adam Rathe en Garret Munce onderging al een hele verbouwing maar qua interieur voelden zij zich nog niet thuis. Ze riepen de hulp in van Ariel Fieldman van Homepolish en zij toverde dit huis om tot een echt thuis. En dat binnen drie uur!

Lees ook: 4x tips voor een nieuwe look met spullen die je al hebt

Van een huis je thuis maken

De bewoners hadden zelf al een hoop geklust in het huis. Zo hebben ze bijvoorbeeld zelf mooie haard gemaakt. Door een moderne salontafel en een fauteuil toe te voegen aan het interieur kreeg dit huis een moderne, bohemian look. Het vloerkleed kregen ze van de grootmoeder van Garret en zorgt meteen voor een nostalgisch gevoel.

Doordat de bewoners beide werkzaam zijn als editor bij een magazine hadden ze veel mooie beelden en ontwerpen liggen. Deze verzameling hangt nu aan de muur. De designer geeft de tip om de verzameling foto’s eerst uit te leggen op de vloer voordat je ze ophangt. Zo heb je een goed overzicht, kun je eventueel nog lijsten wisselen én heb je geen onnodige schroefjes in de muur.

Adam en Garret hebben ook veel boeken en tijdschriften. Deze kregen allemaal een plekje in huis waardoor hun persoonlijkheid echt naar voren komt. Omdat het huis niet zo groot is was het belangrijk om de ruimte goed in te delen. Daarom is ook gekozen om de boeken onder de vensterbank tentoon te stellen. Hierdoor bespaar je ruimte omdat je geen extra boekenkast hoeft te plaatsen. Wil jij je boekenkast ook opnieuw stylen? Lees dan hier onze tips!

Verder had de designer geadviseerd om een aantal planten toe te voegen aan het interieur. Dit werd uiteindelijk een gehele urban jungle!

Wil je geen standaard nachtkastje? Kies dan net als de Ariel voor krukjes. Deze krukjes zijn met hun poten in de verf gedoopt wat zorgt voor een speelse look. Daarnaast zijn er gouden nachtlampjes opgehangen voor een luxe touch in de slaapkamer.

MEER LEZEN
Dit huis is niet het enige mooie huis in Brooklyn. We hebben er de afgelopen tijd al behoorlijk wat verzameld en ze voor je op een rijtje gezet:

www.homepolish.com

Reageer op artikel:
Modern meets bohemian in een appartement in Brooklyn
Sluiten