Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Binnenkijken 24 jun 2019

Brons en goudtinten geven je interieur een luxe feeling

Hoe combineer je grijs, brons en goud in één interieur? De bewoners van dit Zweedse appartement hebben het goed bekeken: zij weten precies die luxe feeling van kleuren en materialen te pakken, en dit te verwerken in dit prachtige appartement.

En let vooral even op de mooie, bijzondere lamp. Die zouden we graag in huis hebben willen hangen!

In de woonkamer valt meteen de combinatie van grijs, hout, brons en goud op. Let even op de mooie accent chair, die een mooi plekje bij het raam gekregen heeft. De gallery wall aan de muur wordt afgemaakt door de grote groene palm, een echte eyecatcher.

Een luchtige woonkamer

Door een glazen tafel te combineren met een zacht kleed, zorg je ervoor dat de ruimte heel open en luchtig wordt. Vooral bij een kleine woonkamer is dit een aanrader, want zo zal je woonkamer een stuk groter aanvoelen dan dat ‘ie daadwerkelijk is.

We zijn verliefd op de mooie grote schilderijen van veren tegen de hoge muur van de slaapkamer. De tinten van de schilderijen komen perfect uit bij de rest van het interieur.

Wat een fijne, cleane keuken! Door niet te veel poespas aan de keuken toe te voegen, blijft de ruimte rustig en opgeruimd. Uiteraard is er wel gekozen voor een leuke toevoeging aan het interieur, namelijk twee leuke vaasjes met wat groen. Daar houden we van!

Wat een uitzicht! Om daar zo veel mogelijk van te genieten, hebben de bewoners van het appartement ervoor gekozen om een grote bank op het balkon te zetten. Zo heb je altijd een prachtig uitzicht als je buiten zit. Om in de stijl van het huis te blijven, is ook het balkon helemaal grijs met goud en bronstinten. Je ziet meteen dat het om hetzelfde huis gaat.

Nog meer goud en brons in huis

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Brons en goudtinten geven je interieur een luxe feeling
Sluiten