Broer en zus maken ideaal meubelstuk voor in de gang

In het kader ‘wat de een ziet als meuk, vindt de ander juist leuk’ stuurden wij zes mensen de straat op. Wij vroegen hen om eens tussen het grofvuil te zoeken naar herbruikbare spullen en zij kwamen met de meest uiteenlopende dingen thuis. Voor vijftien euro mochten zij boodschappen doen en gaven zij hun vondst een make-over óf maakten ze er totaal iets anders van. In de videoserie Het Grofvuil Project laten we elke aflevering zien wat je zoal kunt vinden op straat en wat voor moois je ervan kunt maken. Hiermee willen we je inspireren om ook eens tussen het grofvuil te speuren en misschien kun jij een ander zijn meuk wel een tweede leven geven.

In deze (laatste) aflevering van Het Grofvuil Project zien we Joost en Suuz samen klussen. Deze broer en zus wonen samen in Amsterdam en zoals je weet zijn de huizen in onze hoofdstad niet al te ruim. Zij zochten dan ook al een tijdje een meubelstuk voor in de gang, maar het meubel moest niet teveel ruimte in beslag nemen. Ze vonden een tafeltje tussen het grofvuil, maar die was eigenlijk net wat te groot. Wat ze daarvan maakten, zie je in onderstaande video. Laat ons ook vooral weten wat je van de video vindt door een reactie achter te laten onder de video óf onder dit artikel.

Meer video’s van ons zien? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal:

MEER LEZEN
Wil je ook een oud meubelstuk nieuw leven inblazen? Check onze tips voor het opknappen van tweedehands meubels. En als je nog op zoek bent naar een goed meubelstuk voor in de gang, raden we je aan om deze inspiratieboost te bekijken.

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
Broer en zus maken ideaal meubelstuk voor in de gang
Sluiten