Shopping 24 sep 2015 Renée Leeuw

Brainy Days is open en viert feest: win een stoere betonlamp!

Yes, eindelijk is het zo ver. Na weken klussen, nieuwe merken spotten, inrichten en stylen is het moment bijna daar. Op vrijdag 25 september openen we – Brainy Days en lifestyle blog Looselab – de deuren van onze creatieve multifunctionele ruimte, een showroom en concept atelier in één in Amsterdam Oud West.

Vanaf nu kun je elke donderdagavond van 17.00-20.00 en vrijdag van 11.00-18.00 komen shoppen. Daarnaast ben je natuurlijk ook altijd welkom om ons op afspraak een bezoekje te brengen.

brainy days
showroom2
showroom7

Avontuurlijke collectie design producten

Er valt in elk geval genoeg te ontdekken! De collectie bestaat uit design en lifestyle producten van inmiddels veertig Brainy brands, die gekoppeld zijn aan een wisselend thema. Denk hierbij aan producten waarin gedurfde combinaties, natuurlijke materialen en kleuren centraal staan. Zo vind je er betonlampen met verfijnde koperen details, handgemaakte glazen planters en een grote collectie stoere leren tassen. De producten van Looselab zijn gekoppeld aan een selectie van hotspots. Zo koop je een houten broodplank, gemaakt door de chef kok van een Table d’hote in de Jordaan. Ook deze ‘hotspot’ producten zijn 24/7 te koop in de webshop van Brainy Days. Doordeweeks dient de ruimte als concept atelier, waar we als freelancers nieuwe en bestaande concepten tot een succes maken.

showroom4
showroom3
showroom5

Just around the corner

De ruimte bevindt zich aan de Jacob van Lennepkade in Oud West en is om de hoek bij de gezellige winkelstraat: Jan Pieter Heijestraat. Voor je ons vindt, moet je even zoeken, en dat is dan weer passend bij ons concept voor jou als urban explorer. Eenmaal binnen zul je zien dat de inrichting wit en clean is, gecombineerd met kleine vintage meubeltjes en woonaccessoires, die zorgen voor een stoere, geleefde look. De Showroom is een soort blank canvas en multi inzetbaar voor spannende creatieve samenwerkingen zoals limited edition producten, workshops etcetera. Wij zijn heel benieuwd wat hier voor mooie concepten en samenwerkingen uit voort gaan vloeien en houden je zeker op de hoogte van al onze avonturen!

betonlamp
roomed-winactie-lamp1

Win: stoere betonlamp

Je begrijpt ongetwijfeld dat we de opening ook graag vieren met jullie, lezers van Roomed. Daarom geven we een stoere betonlamp weg ter waarde van €79,-. De bloklamp is gemaakt van kurk en beton met koperen vitting en koperkleurig snoer van ijzer. Super leuk als nachtlampje, bureaulampje of als een echte eyecatcher op je boekenplank. Winnen? Dit moet je doen:

De winactie is open tot 1 oktober en de winnaar krijgt op 2 oktober persoonlijk bericht.

See you soon!

Een bezoekje aan de showroom leidt steeds weer tot nieuwe ontdekkingen. Daarmee zijn we zowel online als offline een verzamelplaats voor jou als urban explorer en zullen we je telkens weer verrassen!

Vaste openingstijden showroom vanaf 25 september
Do avond: 17.00 – 20.00
vrijdag 11.00- 18.00

Showroom & concept atelier
Jacob van Lennepkade 296
1053 NG Amsterdam

Reageer op artikel:
Brainy Days is open en viert feest: win een stoere betonlamp!
Sluiten