Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Tips 15 april 2016

Brainy Days: Fresh up your wall!

Hoi ik ben Vera, creative founder van Brainy Days, een online store waar je terecht kunt voor treasure goods & gifts van onontdekte merken. Als stadse avonturier ben ik continu op zoek naar nieuwe hotspots, parels van producten en een schatkist aan designers. Deze ontdekkingen deel ik maar al te graag met je! Naast de webshop vol verrassende producten heeft Brainy Days een vaste locatie in Amsterdam Oud-West waar je offline kan shoppen. Bekijk hier de openingstijden. De locatie wordt daarnaast ook gebruikt als creatief concept atelier voor workshops, samenwerkingen en het ontwikkelen van concepten. Een flexibele ruimte, die constant kan transformeren.

Spring is coming! Het wordt al warmer buiten en het blijft langer licht, frisse kleurtjes en bloemen zien we weer overal terug. Tijd om de boel om te gooien! Gooi alle winterse kleuren en knusheid de deur uit en maak je interieur net wat persoonlijker en lekker zomers met een inspiration wall. Heb je zoveel posters, prints en kaarten verzameld, maar weet je niet zo goed wat je ermee moet doen? Verstop ze niet, zet ze in de spotlight en geef ze een plekje in je interieur. Speel met verschillende maten, diktes en materialen, klem een bloemetje of veer vast en spijker de botanische lijsten aan de muur.

Clip een print vast aan een kurken memobord voor een speels effect. Je kunt mooie teksten of quotes met elkaar combineren en voeg voor een persoonlijke touch oude zwart wit fotos, landkaarten en souvenirs toe.

Geen groene vingers maar wel dol op planten? No worries, je kunt botanische lijsten en posters aan je muur hangen voor een groener interieur. Wij haalden de bloemenpers van zolder en verzamelden mooie bladeren en bloemen. We droogden de bladeren tussen de pers en deden er een mooie lijst (shop ‘m hier) omheen. Super leuk voor aan de muur! Breng je eigen inspiratie in huis met je persoonlijke wall, verzamel al je kaarten prints en posters en ga snel aan de slag.

>> De mooiste inspiratie voor je eigen gallery wall

Vorige keer tipte Vera dé vijf hotspots van Breda. Bekijk hier het artikel.

Reageer op artikel:
Brainy Days: Fresh up your wall!
Sluiten