Renée Leeuw
Renée Leeuw Tips 22 jul 2016

Brainy Days: 8x items om je huis persoonlijk te maken

Hoi ik ben Vera, creative founder van Brainy Days, een online store waar je terecht kunt voor treasure goods & gifts van onontdekte merken. Als stadse avonturier ben ik continu op zoek naar nieuwe hotspots, parels van producten en een schatkist aan designers. Deze ontdekkingen deel ik maar al te graag met je! Naast de webshop vol verrassende producten heeft Brainy Days een vaste locatie in Amsterdam Oud-West waar je offline kan shoppen. Bekijk hier de openingstijden. De locatie wordt daarnaast ook gebruikt als creatief concept atelier voor workshops, samenwerkingen en het ontwikkelen van concepten. Een flexibele ruimte, die constant kan transformeren.

Gekregen verjaardagskaarten, gevonden veren, gedroogde bloemen en foto’s zijn vaak te leuk om in een laadje weg te stoppen. Verzamel daarom al je schatten bij elkaar en geef ze en plekje in huis. Staat super leuk en het geeft je interieur meteen een persoonlijk tintje. In de winkel hebben we een grid bord waarop we telkens weer andere inspiratie, producten en beelden hangen. Dit bord is een soort van levend moodboard, wat de sfeer van deze hoek in de winkel bepaalt. Dit kun je thuis ook doen. Wissel per seizoen en stijl af met bijzondere stationery accessoires zoals kopertape en design lijsten. Lees met ons mee en bekijk onze top acht om je huis persoonlijk te maken.

1. Print op katoenpapier

Deze print van het Amsterdamse merk Animaal is gedrukt op katoenpapier. De rauwe randjes geven deze print een geleefde look. In de webshop zijn nog veel meer van deze leuke grafische prints te koop. Plak ze met washi tape aan de muur of lijst ze in een mooie tranparante lijst, zie nummer 8.

2. Oh la la kaart

Te mooi om te versturen! Deze A5 kaart zet je in een mooie brass kaartenhouder of lijst je in. Kopen doe je hier.

3. DIY stationery giftbox

Hoe leuk en handig is deze giftbox? Met twee gouden washi tapes, een leuk schaartje, notebook en kaart kun je meteen aan de slag om je mooiste foto’s aan de muur te plakken. Leuk voordeeltje: deze giftbox past door de brievenbus, wat betekent dat je bijna geen verzendkosten betaalt. Aan wie geef jij hem cadeau? Je shopt ‘m hier.

4. Fijn groen schrift

Deze fijne tekening is gemaakt door het Nederlandse merk Vleijt. Een notebook die gezien mag worden en nooit meer opgeborgen hoeft te worden. Shop het boekje hier en geef hem een mooi plekje op je bureau.

5. Wire wall grid koper

Yeah, dit is het perfecte grid bord voor thuis aan de muur! Goede kleur koper en de juiste afmeting. Wij zijn thuis een mooie werkplek aan het maken in de slaapkamer waar planten in macramé hangers komen te hangen. Als tegenhanger wil ik dit grafische grid bord in koper boven het bureautje hangen. Groen en koper, I love it! Je shopt hem hier.

6. Koper art aan je muur

Geen zin om een hele muur te verven, maar wil je wel wat opvulling? Maak een eigen grafisch patroon met koper tape voor aan de muur. Super snel en makkelijk om steeds weer te veranderen. Kijk eerst wel naar je ondergrond zodat je de verf niet van de muur aftrekt met het tape.

7. Muur vol bladeren

Geen groene vingers maar toch groen in huis? Plak een aantal bladeren simpel met washi tape aan de muur. Je kan kiezen voor echte bladeren, nep bladeren en gedroogde bladeren. Eucalyptus is bijvoorbeeld een blad dat heel mooi en makkelijk te drogen is. Koop een bosje bij de bloemist en hang het als het uitgebloeid is ondersteboven in het donker et voilà klaar is jouw groene muur!

8. Wall of frame

Deze mooie lijsten van het Zweedse merk Moebe zijn echte wannahaves. Je kan ze zowel verticaal als horizontaal ophangen en hoeft daarvoor geen haakje te gebruiken. Je hangt de lijsten namelijk op aan het rubbertje dat tussen de lijsten zit. Experimenteer met veren en gedroogd blad voor een bijzonder effect. Geen zin om zelf aan de slag te gaan? Wij verkopen de lijsten ook inclusief veren en gedroogde bloemen.

MEER VAN BRAINY DAYS
Dol op bloemen? Lees dan deze tips om meer flower power in je interieur te brengen of ontdek Vera’s persoonlijke favorieten van deze zomer.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Brainy Days: 8x items om je huis persoonlijk te maken
Sluiten