Renée Leeuw
Renée Leeuw Interieur 11 september 2016

Brainy Days: 6x shiny desk essentials

Hoi ik ben Vera, creative founder van Brainy Days, een online store waar je terecht kunt voor treasure goods & gifts van onontdekte merken. Als stadse avonturier ben ik continu op zoek naar nieuwe hotspots, parels van producten en een schatkist aan designers. Deze ontdekkingen deel ik maar al te graag met je! Naast de webshop vol verrassende producten heeft Brainy Days een vaste locatie in Amsterdam Oud-West waar je offline kan shoppen. Bekijk hier de openingstijden. De locatie wordt daarnaast ook gebruikt als creatief concept atelier voor workshops, samenwerkingen en het ontwikkelen van concepten. Een flexibele ruimte, die constant kan transformeren.

Iedereen is weer terug van vakantie en gaat weer aan de slag. Creëer voor jezelf een fijne werkplek met hier en daar een vleugje glam. Ik zet voor jou mijn zes favoriete desk essentials op een rijtje. Daarbij zal ik vertellen hoe je ze kunt stylen voor een perfect ingerichte werkplek. Zo is het zeker geen straf om weer aan de slag te gaan!

>> Neem ook een kijkje in het huis van Vera

1. Grid en koper

Style je desk met een opvallend item om net die extra touch toe te voegen. Gebruik bijvoorbeeld een koperen bakje als pennenhouder. Je kunt het bakje ook gebruiken als plantenpot met een vetplantje erin. Gebruik een simpel raster als moodboard en clip hier je favoriete beelden en foto’s aan. Wil je meer inspiratie neem dan een kijk je in onze winkel, waar we ook een XL raster als levend moodboard hebben hangen. Zo’n simpel raster koop je gewoon bij de bouwmarkt.

2. XL Shiny

Een groot en glimmend item zorgt meteen voor een opvallende touch in je home office. Kijk wel uit met andere kleuren. De stoel is al opvallend genoeg, dus houd de rest rustig, clean en wit zodat de stoel maximaal tot zijn recht komt. De wall macramé die boven de stoel hangt is een goed bijpassend item. Het zachte en handgemaakte contrasteert namelijk met de industriële look van de stoel.

Ben je op zoek naar een macramé hanger met koper? Kijk dan even hier.

3. Desk essentials

Style je werkplek af met leuke details. Droom even weg door je mooiste vakantie foto’s op te hangen met koperen klemmetjes of schijf je mooiste herinneringen op. Bekijk hier meer goodies voor op je bureau.

4. SHINE ON ME

Yes, wij zijn fan! Deze stijlvolle bureau lamp is nu al onze een van onze favorieten. Combineer het met groene tinten en planten en laat je bureau stralen. Maak zo een eigen mini stadsoase op je bureau.

5. En nog meer… stationery

In deze foto vind je nog meer desk essentials! Ga voor een mooi notebook, een labglas met airplant of een gouden notitiehouden in combinatie met gouden wire clips. Kies voor mooie items om jouw werkplek af te stylen en helemaal eigen te maken. Foto’s of quotes maken je desktop persoonlijk.

6. Zwart en koper

Bij afbeelding twee in deze blog was de combinatie wit met koper. In dit beeld zie je een spannende combinatie van zwart en koper, wat heel goed samen gaat. Heb je een grote ruimte die je knusser wilt maken? Dan is dit zeker een tof idee! Woon je klein en heb je maar een kleine werkplek? Dan zou ik zeker voor de eerste optie wit en clean gaan!

Reageer op artikel:
Brainy Days: 6x shiny desk essentials
Sluiten