Renée Leeuw
Renée Leeuw Tips 26 augustus 2016

Brainy Days: 6x de perfecte wandkast

Hoi ik ben Vera, creative founder van Brainy Days, een online store waar je terecht kunt voor treasure goods & gifts van onontdekte merken. Als stadse avonturier ben ik continu op zoek naar nieuwe hotspots, parels van producten en een schatkist aan designers. Deze ontdekkingen deel ik maar al te graag met je! Naast de webshop vol verrassende producten heeft Brainy Days een vaste locatie in Amsterdam Oud-West waar je offline kan shoppen. Bekijk hier de openingstijden. De locatie wordt daarnaast ook gebruikt als creatief concept atelier voor workshops, samenwerkingen en het ontwikkelen van concepten. Een flexibele ruimte, die constant kan transformeren.

Een plankje, wandkast of richel aan de muur is perfect om je mooiste foto’s of LP covers tentoon te stellen. Shelfies zijn nu eenmaal goede eyecatchers aan je muur. Het leuke is dat de basis steeds hetzelfde blijft maar dat je er elke keer weer een andere invulling aan kan geven. Gebruik wandplanken om een verzameling uit te stallen – denk hierbij in thema’s, zoals je verzameling planten, oude vintage camera’s of gekleurde vaasjes van glas. Let hierbij goed op kleur en materiaal zodat het eruit komt te zien als een levend moodboard of etalage. Met open kastjes moet je uitkijken dat het geen rommeltje wordt aan items die niet goed met elkaar matchen. In deze blog laten we je zien wat voor verschillende soorten kastjes je kan kopen en/of maken en hoe je hier invulling aan kan geven.

Bron: Burkatron

1. DIY shelf met leer

Wees creatief en ga aan de slag met stukken leer. Oude riemen of grof touw zijn bij deze plank ook prima materialen om mee aan de slag te gaan.

2. Super simpele Ikea Hack

Deze plankdragers koop je voor een prikkie bij IKEA. Rijg er een snoer door met lamp en klaar is kees. Super leuk om op deze manier een nachtlampje naast je bed te creëren.

3. Minimal design

Yes, wij zijn fan van deze simpele variant met koper. En het leuk is dat deze ook nog super betaalbaar is! Shop ‘m hier voor 20 euro.

4. Keep your head in the clouds!

Wij zijn gek op wolken, het logo van Brainy Days is dan ook niet voor niks een gedachten wolk met een wir war aan hersenspinsels. Wolken komen zeker in onze eigen Brainy collectie voor als het zo ver is…We can’t wait! Deze cloud shelf vinden wij in elk geval helemaal top, jij?

5. Goude ouwe

Yeah! deze Tomado klassieker is terug van weggeweest. Na heel veel complimentjes over het rekje in onze winkel hebben we ‘m in de Brainy collectie opgenomen. Het leuke hiervan is dat je deze kastjes op verschillende manieren in elkaar kunt zetten. Je kunt een hoge grote kast maken of een brede met twee kastjes, it’s up to you! Je shopt dit te gekke tijdloze kastje voor €39,95 bij Brainy Days.

6. Up in the air

Deze macramé met boomschijf is perfect als je weinig ruimte hebt naast je bed. Hang ‘m op aan je plafond en je hebt een zwevend nachtkastje. Perfect voor je telefoon en eventueel een boek of gebruik ‘m als plantenhanger. Een glas water is wat riskanter! Shoppen doe je hier.

MEER LEZEN
Bekijk ook onze tips voor het stylen van een open wandkast en ontdek de nieuwste favoriete spots van Brainy Day’s Vera.

Reageer op artikel:
Brainy Days: 6x de perfecte wandkast
Sluiten