Alles wat je wilt weten over het plantenfenomeen Boys with Plants

Instagram is dé plek voor een dosis inspiratie. Begrijp me niet verkeerd, het gaat niet alleen maar om mooie beelden, ook leren we ontzettend veel van Instagram-accounts. Zo ook van Boys with Plants: een Instagram-account waar we dagelijks te mooiste kiekjes zien van mannen met hun favoriete plant(en).

Ze hebben ruim 217.000 volgers op hun Instagram-pagina, maar dat is nog niet alles. Ook hebben ze een boek uitgebracht onder dezelfde naam, hebben ze een magazine én een muurkalender waarmee ze ons blijven inspireren.

Hierom wil je dit inspirerende Instagram-account volgen

Zo begon het avontuur

Scott Cain (TropicaLoco op Instagram), begon op 3 oktober 2016 met Boys with Plants, nadat hij en zijn vriend James elkaar DM’s hadden gestuurd. De DM’s bestonden voornamelijk uit foto’s van jongens met planten. Hij genoot hier zó van, dat hij dacht dat andere mensen de foto’s ook wel leuk zouden vinden. Een aantal maanden later werd hij benaderd door Modern Books om een boek te maken van alle prachtige foto’s die hij deelt.

Instagram-account Boys with Plants

Je wordt niet alleen regelmatig getrakteerd op de meest creatieve beelden, ook krijg je informatie over de planten die afgebeeld zijn. Er staat van alles tussen – van een roze plant tot aan een reusachtige Monstera. Dus heb je een prachtige plant gespot? Dan weet je direct welke het is zodat jij ‘m ook zelf in huis kan nemen.

Check hieronder een aantal toffe posts om te begrijpen waarom wij zulke fans zijn.

De kleur roze speelt een grote rol in deze post. Er is duidelijk over nagedacht, and we love that.

New haircut, who dis?

Dít noemen wij pas een echte urban jungle.

Whoah, hoe vet is deze enorme cactus? Ideaal voor iedereen die geen groene vingers heeft. Een cactus is een makkelijke plant, maar dat neemt niet weg dat ‘t geen eyecatcher is in je interieur.

Hier houden we van. Een reusachtige Monstera maakt ongetwijfeld een statement in je interieur.

Meer dan alleen Instagram

Behalve een succesvol Instagram-account heeft Boys with Plants dus ook een boek uitgebracht onder dezelfde naam. Het boek begint met een gedeelte over het selecteren, kweken en stylen van planten. Vervolgens worden er per pagina verschillende jongens voorgesteld die vertellen over hun liefde voor planten. Uiteraard komen er ontzettend veel plantentips in voor. Het boek is geschreven in het Engels en je kunt ‘m bestellen via Bol.com.

Meer inspirerende Instagram-accounts die je wilt volgen

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Alles wat je wilt weten over het plantenfenomeen Boys with Plants
Sluiten