Renée Leeuw
Renée Leeuw Design 25 jan 2015

Bouw je eigen katten paleis met BLOCKS

Liefhebbers van LEGO, katten en speelhuizen opgelet! Poopy Cat introduceert BLOCKS, een bouwpakket waarmee je een speelhuis kan maken voor je kat. Hiervoor hoef je trouwens helemaal niet super creatief te zijn, want zelfs de meest onhandige DIY’er kan dit huis in elkaar zetten.

Klinkt Poopy Cat je bekend in de oren? Dat zou zomaar kunnen, want eerder bracht dit kittige label al een milieuvriendelijke wegwerp-kattenbak uit. Ook dit keer is milieuvriendelijkheid een must en de BLOCKS bestaan dan ook uit gerecycled karton dat 100% biologisch afbreekbaar is. Onderstaand filmpje laat zien hoe BLOCKS werkt.

Duurzaam & praktisch
Dat milieuvriendelijke karton is overigens super sterk en wordt geleverd in een handig meeneem-pakket, zoals je in de afbeeldingen hieronder ziet.

Centjes
BLOCKS is momenteel nog een crowdfunding-project en dat betekent dat je nog exact 11 dagen hebt om dit project te voorzien van centen. Poopy Cat komt nog een paar honderdjes tekort dus als jij dit een gaaf project vindt, kun je BLOCKS hier funden.

Meer gekke designs voor katten èn honden? Bekijk eens deze briljante ideeën.

www.oneplanetcrowd.com

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
Bouw je eigen katten paleis met BLOCKS
Sluiten