Estelle Beukman
Estelle Beukman Architectuur 29 jan 2018

Een bospaviljoen verborgen tussen de bomen, net buiten Madrid

Hoe gaaf is het om midden in het bos te wonen, waar je wordt overspoeld door al het groen? Als je dit bospaviljoen net buiten Madrid ziet, wil je hier vast en zeker meteen intrekken. Als je door het raam naar buiten kijkt, zie je alle prachtige bomen – maar ook binnen ervaar je het buitengevoel. Er is namelijk gebruik gemaakt van een natuurlijk product: hout!

Dit mooie project is ontworpen door Penelas Architects.

bospaviljoen

Het hele pand bestaat uit glas en roestvrijstaal en dient als een soort toevluchtsoord om even lekker tot rust te komen. Je zal er zelf nooit opkomen, maar dit boshuisje staat net buiten Madrid. Je hebt gegarandeerd zon dus!

heel veel ramen
houten keuken

Het bospaviljoen is als het ware ondergedompeld in het groene landschap. Je kunt dit goed merken als je binnen staat; overal waar je kijkt zie meterslange bomen, sierlijke bossen en lange grasmatten, net als deze oude cementfabriek. Ook het interieur matcht goed met het bos, want er is namelijk veel gebruik gemaakt van het natuurlijke materiaal hout.

groene bergen uitzicht

Om je zo vrij als een vogel te voelen heeft dit huis een enorm dakterras. Hier kun je, in tegenstelling tot de woonruimte, zo ver mogelijk over de bomen heen kijken.

huis in het bos

Dit vind je vast en zeker ook leuk:

Een stoer zwart huisje in het bos met een te gek interieur.

Bron: Uncrate

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Een bospaviljoen verborgen tussen de bomen, net buiten Madrid
Sluiten